Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 16. syyskuuta 2014

Aamulenkillä

Aamulenkilläni mietin taas viikonloppuna kuulemaani tapausta. Läheisestä lammashaasta oli kadonnut yöllä lammas, siis meidän naapuri oli kadonnut.  Mieheni ja nuorin tyttäreni olivat osallistuneet jopa etsintöihin, mutta lammasta ei löydy mistään. Aitaus on täysin ehjä ja muut lampaat jatkavat eloaan siellä aivan normaaliin tapaan. Minne se lammas katosi? Millainen sen kohtalo oli? Aamulenkki ryhdittää päivää jotenkin kivalla tavalla. Se selkeyttää ajatuksia ja monesti ainakin minulle syntyy uusia ideoita aamulenkillä. Ajatus kulkee nopeasti ja luovalla tavalla aamulenkeillä. Näin lenkin varrella jopa yhden aamu-uimarin. Pitäisiköhän joskus yllättää aivan jopa itsensä käymällä aamu-uinnilla näin syksyllä? Minähän siis inhoan kylmää vettä (lue alle 25 asteista). Aamulenkkini varrella on tällainen suora. Olen päättänyt tehdä aina tämän suoran askelkyykkyjä. Minulle tuollainen tapa sopii hyvin, että yhdistän askelkyykyt johonkin tiettyyn paikkaan. 


Sain aamulenkillä idean, että yllätän lapset heidän tullessaan koulusta kattamalla välipalan valmiiksi ulos. Lisäksi heille oli arvoitus mihin tarvitsen jatkojohtoa ja hilloa? Keksivät, että olin ajatellut paistaa jälkiruuaksi vohveleita.


Keväällä tekemäni yrtti istutukset ovat tuottaneet hyvää satoa koko kesän.  


Tällaisia arkisia juttuja tällä kertaa. Rauhaisaa iltaa ja hyvää keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kummallista mihin voi lammas kadota? Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 2. Voi miten upeita arjen juttuja. Ja mikä yllätys! Lapset ilahtuivat varmasti hurjasti. Tuo lampaan kohtalo alkoi kiinnostamaan minuakin, minne ihmeeseen se on voinut kadota? Ei kai kuitenkaan ihan savuna ilmaan, mystistä. Ihanaa syksyn arkea teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampaan kohtalo ei ole selvinnyt ja se on todella mystinen tapaus. Ihanaa syksyistä viikonloppua myös teille!

   Poista
 3. Voi ei, toivottavasti lampaasta ei tullut rosvopaistia... :(

  Mutta jos unohdetaan kadonnut lammas hetkeksi, niin hauska katsoa tuttuja maisemia jonkun toisen silmin! Aina vähän eri kuvakulmat. :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ei tullut rosvopaistia. Olenkin päätellyt blogistasi, että maisemat ovat sinulle varmasti aika tuttuja. Hauska yhteensattuma, tiedä vaikka törmäisimme joskus lähikaupalla ;-) Käyn siellä silloin tällöin lounaalla ja ostoksilla.

  VastaaPoista
 5. Olen unohtanut vastata tähän! Joo, olen vähän miettinyt, että jossain vaiheessa varmaan törmätään joko lähikaupalla tai vaikkapa Pavenilla. Oli myös lähellä, etten tullut teidän elokuussa järkkäämään naisten purjehduspäivään. Oli vaan hulluna muuta hommaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä kiva törmätä! Yritämme järjestää ensi kesänä saman tapahtuman uudelleen, tule ihmeessä silloin mukaan!

   Poista