Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 8. syyskuuta 2014

Tapahtui viikolla
Syyskuu alkoi jälleen töiden merkeissä. Tällä kertaa suuntasimme Karlskronaan Ruotsin etelärannikolle. Karlskrona on perustettu v. 1680 laivastoasemaksi. Nykyään siellä on  Ruotsin sotalaivaston päätukikohta. Kaupunki on varsin viehättävä merellisen sijaintinsa ansiosta. Lisäksi kaupungissa on Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvia rakennuksia. 
Olin pyytänyt vapaaksi syntymäpäiväni, jotta en joutuisi synttärinäni heräämään ennen kukonrääkäisyä. Teimme mieheni kanssa sopimuksen, että ostamme toisillemme syntymäpäivälahjaksi uudet silmälasit. Lasten lähdettyä kouluun ja juotuani aamukahvini sängyssä kiirehdimme Lahteen, jossa eräs ystävämme pitää maailman parasta silmälasiliikettä. Tässä liikkeessä hoidetaan ihmiset ja silmälasit!  Söimme nopeasti synttärilounaan ja minä sain lasillisen sampanjaa. 


Lasten tultua koulusta alkoi satelemaan heidän itsetekemiään kortteja. Arvostan näitä suuresti! Ne olivat hyvin tekijänsä näköisiä ja niissä oli nähty vaivaa. Te läheisemmät varmasti arvaattekin kuka oli tehnyt minkäkin kortin. Facebookista voi olla montaa mieltä (niin olen välillä itsekin), mutta en voi silti väittää, etteikö mieltä lämmittänyt sata onnittelupostausta. Oli ilo saada onnitteluja vanhoilta työkavereilta Ruotsista ja sukulaisilta Tanskasta ja tietysti kaikilta läheisemmiltä ystäviltä ja sukulaisilta.  Ne välittyvät tällä tavalla niin vaivattomasti ja nopeasti. Mainittakoon vielä, että olen monena vuonna poistanut syntymäpäivätietoni fb:sta ennen merkkipäivää, jotta ihmisten ei tarvitse vaivautua onnittelemaan. Tänä vuonna minulla kai oli jokin positiivisten asioiden vaje, joten nautin kaikista onnitteluista. 

Kuten kunnon synttäreihin kuuluu sisältyi päivään myös yllätyksiä -kuten anoppini oven taakse jättämä lahjapaketti. 


Valmistauduin seuraavan päivän koulutuksen pitämiseen kotitoimistollani. 


Helsinki Vantaa klo 5.25 a.m. Ei muuta. 


Turku Aurajoen varsi klo 5.50 p.m. 

  
Turun lentokenttä klo 6.30 a.m. Kuvassa kolme pienkonetta. 


Kotona klo 4.40. p.m. Päivän asukuva ;-) 

Sunnuntain kohokohta oli tyttäreni ratsastustunnin seuraaminen aurinkoisessa säässä.Muuten päivä menikin enemmän kodin laittelun merkeissä. Siitä lisää myöhemmin.

Hyvää alkanutta viikkoa!    

4 kommenttia:

 1. Sydämmelliset onnittelut vielä näin jälkikäteen <3! Minä pidän myös Facebookista juuri siksi että siltä saa onniteluja, mutta myös siitä että sen kautta muistaa itse onnitella ystäviä =D. Ja sait todella kauniita kortteja. Kuvista pidin eniten siitä missä oli venesatama, todella upea kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Siinä kuvassa ei kyllä tainnut olla lokkeja, hih.

   Poista
 2. Pikkuisen myöhästyneet onnittelut täältä Turun suunnaltakin! Löysit näköjään mukavan kaffepaikan jokirannasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Kyllä löysin, siinä kahvilassa (Art cafe?) oli maailman parhaat suklaamuffinsit vadelmatäytteellä. Onko antaa hyviä kahvilavinkkejä Turun keskustasta muuten?

   Poista