Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Tapahtui viikolla

Viime viikko alkoi äänekkäästi, heräsin metalliputkien kilinään ja katuporan jyrinään.  Olimme tulleet hotellille myöhään illalla ja aamulla avasin verhot ja nautin tästä maisemasta. Grr...


Juoksin aamulenkkejä Uumajassa ja Tukholmassa. Uumajassa katselin lenkilläni vanhoja taloja ja niiden rakennustapoja. 
Palattuani työmatkalta piti poimia kukkakimppu kotiin heti lentokentän parkkipaikalta. Kukat luovat kotiin sitä kodikkuutta, jota kaipaa, kun sinne palaa. 


Heitin uniformun naulaan ja sonnustauduin ihan ensimmäisiä kertoja tänä kesänä kesämekkoon. Parkeerasin itseni aurinkotuoliin terassille nauttimaan siitä kauankaivatusta kesästä. 


Onni on omistaa ihania ystäviä ja naapureita! Eräs naapurimme ilmoitti jälleen lähtevänsä matkoille ja pyysi meitä käyttämään heidän rantaansa. Ystävämme soitti ja ilmoitti lähtevänsä veneelle ja kysyi, että otammeko hänen avoautonsa mahdollisesti hoitoon neljäksi viikoksi, kuten yleensä kesäisin. No ehkä tämän kerran ;-) Kiitos te ihanat ystävät ja naapurit! 

Muutaman päivän kotona olemisen ja parin pyykkikoneellisen jälkeen olikin taas aika suunnata lentokentälle. Aurinko paistoi ja kesä oli parhaimmillaan, kun saavuin kentälle. Jotenkin hieman nauratti tuo teksti matkakärryssäni. Jotain irvokasta ja hauskaa siinä oli tähän tilanteeseen. 


Lentojen väliset tauot sujuivat totuttuun tapaan. 


Tukholmassa fillaroin läheiselle Nybygget alueelle, joka on eräänlainen asuntomessualue. 


Hienoa arkkitehtuuria ja joitakin hauskoja ideoita siellä oli. Pakollinen ruotsalainen "fikapaus" täytyi pitää sisustuslehtien parissa. 


Työvuorot olivat aika iltapainotteisia, joten auringonlaskuja tuli ihailtua. 


Ihanaa aurinkoista heinäkuuta! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti