Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Tapahtui viikolla

Töissä tiimissämme on neljä henkeä. Meitä on kaksi naista ja kaksi miestä. Olimme naispuoleisen työkaverini kanssa kaksin toimipisteessämme alkuviikosta. Meille on syntynyt ihana kirjoittamaton sääntö / tapa käydä aina kaksin ollessamme lounaalla sushilla. 
Lisäksi haemme meille kahdelle leivokset jälkkäriksi. 


Alkuviikosta piipahdin myös Manchesterissa. Ammukahvikuvastamme olisi vaikea päätellä, että missä olemme. 


Keskiviikkona oli ratsastus rästituntini. 


Torstaina laitoin vielä hieman paremmaksi, sillä ryntäsin työn jälkeen tennistunnilleni. 
Onneksi sain pitää etäpäivän, niin aikaa ei mennyt työmatkoihin. 
Tenniksestä (alkulämmittely) kiiruhdin kotiin ja lähdin illan ratsastustunnilleni. Tämä tunti oli pienryhmätunti, jossa keskityttiin kunkin ratsastajan istuntaan ja sen korjaamiseen. Todella opettavainen ja kiva tunti. Olimme kaikki aivan haltioissamme tunnin jälkeen. Sovimme, että otamme tällaisia pienryhmätunteja vähintään kerran kuussa. 


Perjantaina olin niin onnellinen, että edessä oli viikonloppu. 
Poikkesin kotimatkallani ihanaan Monday to Sunday Home -liikkeeseen. 
 Sieltä mukaani jäi tuo A4 paperit ja tarvittaessa jopa kannettavan tietokoneen syövä rento nahkakassi työlaukuksi. Täytyi ottaa tuosta laukusta perjantai pullo ja puska kuva. Surullista kyllä, en uskaltanut avata tuota pulloa, ettei vain tulisi migreeni. 
Vielä surullisempaa oli se, että lauantai meni kuitenkin päänsäryn kanssa. Tosin sellaisen, jonka sai kahden tunnin päiväunilla ja päänsärkylääkkeellä hallintaa. Ei siis se pahin mahdollinen, tack och lov. 


Kävin lauantaina ostamassa joulukukkien ja kuusen tilalle viherkasvit. 
En ole tunnetusti mikään viherpeukalo, joten kovin pitkää ikää en näille kasveille odota. Elin-iän odotusta ei lisää sekään, että myyjä sanoi niiden tarvitsevan paljon valoa. No, sitähän täällä Suomessa tähän aikaan vuodesta riittää ;-) Olemme ottaneet tavaksi aloittaa sunnuntai aamun koko perheen brunssilla. Tänään aamulla leivoin taas foccacia leipää, puristin appelsiinimehua, keitin munia ja tein smoothiet. 
Näillä keinoilla (ja tuoksuilla) myös perheen teinit saa valumaan yläkerrasta seuraksemme.  


Viikon kruunasi tämän viikon kolmas ratsastustunti. Ratsastusmielessä siis aivan huippuviikko. Tunti oli viikon vauhdikkainen, sisältäen aimo annoksen sydämentykytyksiä ja adrenaliinia. Saimme normaalien laukkaharjoitusten sijaan kiitolaukka-, rodeo- ja tasapainoharjoituksia... kiitos viritettyjen mopojen rallin tallin takana olevalla kävelytiellä ja kiristyvän pakkasen. Hevonen kiihtyy huippuvauhtiinsa 70km/h 3-4 sekunnissa. Täytynee tarkistaa henkivakuutukset ennen seuraavaa tuntia ;-)

Hyvää alkavaa viikkoa!  
 
 

6 kommenttia:

 1. Oi sinulla on ollut ihana ratsastusviikko! Ja jännittävä :-) Aivan huippukuva tuo oma jalka ja hevosen jalka <3 t. Anna

  VastaaPoista
 2. Nyt rupesi tekemään mieli sushia =). Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Mistä olohuoneen muhkea X-jakkara on? Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on maahantuoja Roomlightin valikoimasta. Heiltä voisi varmasti kysellä, että mistä sitä saisi.

   Poista