Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Hangosta ja harrastuksista

Kolmen lapsen äitinä suuri osa vapaa-ajastani kuluu normaalien kotitöiden lisäksi lasten harrastusten parissa. Kaksi vanhinta lastamme on harrastanut purjehdusta niin kauan kuin muistan heidän mitään harrastaneen. Paljon on tullut vuosien saatossa kierrettyä Euroopan rantakaupunkeja ja Suomen rantoja. On istuttu rantakalliolla, kumiveneessä ja köliveneessä. On odoteltu tuulta, harmiteltu sadetta ja tuskailtu epämääräisiä aikatauluja. Tänä viikonloppuna vanhin tytär osallistuu Hangossa järjestettäviin purjehduskilpailuihin uudessa veneluokassaan Laserissa. Lauantaina toimimme kisakuskeina tälle purjehdusporukalle. 


Sää ei ollut se kaikista kaunein kesäsää, mutta Hanko on aina yhtä ihana. Hauskinta tässä on se, että purjehtijoita sää ei haittaa lainkaan, kunhan tuulee. Vesillä kun kastuu joka tapauksessa. Tällä kerralla jäi jopot vuokraamatta.


 
 
Sillä aikaa kun purjehtijat olivat vesillä me ehdimme mieheni kanssa kiertämään Hangon kaikki viehättävät pikkukaupat ja joimme kahvit keskustan Cafe Virtaskassa. 
Lounasta söimme Makasiiniravintola Piratessa, siellä kun saa avotulella tehtyä pizzaa. 


Kävimme myös ystäviemme luona juomassa lasilliset kuohuvaa. Heidän kaunis Hankokotinsa ja leppoisa tunnelma villakoiran kääriytyessä kainalooni ja sateen ropistessa ikkunaan oli vertaansa vailla. Sekin ansaitsisi oman blogipostauksensa. Täytynee kysyä heiltä, jos sellaisen saisi joskus tehdä. 

Tänään on aamua vietetty teemalla: Lazy Sunday.
Pian lähden ratsastustunnilleni. Toivottavasti silloin ei sada. 
Yhden lapsen heitinkin jo aamusta hevostallille. Hän kun nykyään asustelee tuolla tallilla. (Niin tekisin kyllä minäkin, jos aika sallisi).


Tässä eräänä iltana kävin oman ratsastusporukkani kanssa syömässä. 
Oli todella hauska tavata näitä mahtavia tyyppejä ilman ratsastuskypärää ja lannalle haiskahtavia tallivaatteita ;-) On ollut ilo huomata miten tiivis ryhmä meistä onkaan syntynyt ja miten paljon me toisiamme kannustamme, vaikka olemme aika heterogeeninen ryhmä noin muuten. Harrastukset yhdistävät kummasta erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä. Meidän yhteinen WhatsApp-ryhmämme keskustelu käy kuumana niin ennen tunteja kuin etenkin tuntien jälkeen.  Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!  

 
 
 

2 kommenttia:

  1. Onnea ja intoa sinne uuteen veneluokkaan! Toivotaan että säät hieman tästä viikonlopusta lämpenevät - sitä varmasti arvostavat purjehtijatkin, vaikka hyvin ovatkin varustautuneet :). Hanko on tosiaan ihana, meilläkin se kuuluu pakosti joka kesä edes yhden visiitin verran ohjelmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aina rakastanut Hankoa aivan päättömästi, joten se on ehdoton kesävisiitti kohde. Ja kiitos vain onnentoivotuksista Laser-luokkaan!

      Poista