Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Uusi käsite eli viikonloppu

Uuden työtehtäväni myötä viikonloppu -sana on saanut täysin uuden merkityksen. Aiemmin se saattoi merkitä mitä tahansa, nykyään se tarkoittaa täyttä kahden päivän vapaata. En ole vielä aivan sisäistänyt tätä uutta käsitettä, enkä ole juurikaan vielä uskaltanut suunnitella päiville etukäteen mitään, koska on ollut vaikea arvioida miten väsynyt olen työviikon jälkeen. 


Aamukahvin nauttiminen aurinkoisella terassilla on aina ollut minulle suuri nautinto. Eilinen sää oli täydellinen tälle kiireettömälle terassiaamiaiselle. Innostuin lukemaan uutta kirjaani: 
"Esimies ja työyhteisön kehittäminen".  
 Aamukahvi seurakseni sain sekä mieheni, että luonnollisesti kissapojan. 

 Vein nuorimman tyttäreni tallille ja mikä parasta sain samalla itse muutaman karvaisen halauksen. 


Rakastan kukkia ja mikä olisi hauskempaa kuin aloittaa kukkien istutus piharuukkuihin. 


En tiedä miten nämä kaverit selviävät, jos vielä tulee yöpakkasia, mutta en antanut tämän ajatuksen pilata innostustani. 

 

Poikkesin ystäväni pienessä sisustuskaupassa Hollyannassa. Vaihdoimme kuulumisia ja ostin uuden pullon pyykkietikkaa sekä imuripuuteria. Kuulin samalla, että pyykkietikalla saa todella puhtaat ikkunat. Kuka haluaisi tulla meille kokeilemaan ikkunanpesua ja etikan tehoa? 


Terassin ruokapöydälle hankin jälleen rosmariinin. Siitä voi napsia oksia grillailujen päälle ja lisäksi se pitää loitolla mahdolliset hyttyset. 
 
Vanhin tyttäreni laitteli uutta venettään valmiiksi.  Poikani on Ruotsissa purjehdusmatkalla.
 


Kävimme tämän tyttäreni kanssa pyöräilemässä. Olipa ihana kaivaa fillarit talven jälkeen käyttöön. (Kiitos miehelleni, joka vaihtoi minulle uuden pyöränrenkaan rikkoutuneen tilalle). 


Ihastelin pihassa kasvavia kukkia. 
Tänään valmistin perheellemme aamiaisen ja sytytin takkaan tulen ja laitoin kaikki mahdolliset kynttilät palamaan. Uppomunat, hedelmät ja tuorepuristetut veriappelsiini- mehut maistuivat hyvältä sateen piiskatessa ikkunoita. 


Keittiöstä kantautuu herkulliset tuoksut, kun nuorin tyttäreni leipoo ystävänsä kanssa mokkapaloja. Ajattelin mennä siivoamaan poikani huoneen, jotta hänen on mukava saapua illalla kotiin. Illalla on ratsastustuntini, että sellainen sunnuntai tiedossa.Leppoisaa sunnuntaita ja hyvää alkavaa viikkoa! 

 

 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Eikö olekkin jännittävää, että voi olla vapaalla viikonlopu =D. Voin uskoa, että on ollut tottumista. Minulla puolestani on aina ollut viikonloput vapaata. Aivan ihania kukkia istutit! Värimaailma niin minun makuuni. Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ollut totuttelemista, mutta vähitellen alkaa rytmi löytymään. Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Viikonloppuvapaat ovat ihan parasta :). Onnea uuteen työhön ja uusiin rythmeihin, kuin myös uuteen veneluokkaan!! Miten ihanaa, kun uudet asiat tulevat juuri keväällä…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että olen kyllä hyvin innoissani tästä kaikesta uudesta!

   Poista
 3. On hauskaa lukea upean perheen arjesta. Perheen, joka harrastaa monipuolisesti kaikkea mahdollista hevosista veneisiin, lentämiseen jne. Hyvät valokuvat antavat tarinoille syvyyttä ja tunnetta. Jatka samaan malliin, tällaisen seuraaminen on, kuten kainuulainen sanoisi "enemmän kuin sata jänistä"! Tässä tapauksessa kissapoikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritetään löytää aikaa myös kirjoittelulle ja kuvaamiselle.

   Poista