Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Lauantaista keskiviikkoon

Lauantaina oli jännittävä ja mielenkiintoinen päivä. Blogin http://matkallamerenneidoksi.blogspot.fi/ Katja oli kutsunut koolle veneilyaiheisia bloggareita Venemessuille. Yhteensä paikalle saapui lähes parikymmentä kirjoittajaa ja muutama avec. Oli todella hienoa tavata kasvotusten kirjoittajia, joiden elämää on saattanut seurata jo vuosia blogin välityksellä. Minulle blogeista tutuiksi olivat tulleet Matkalla Merenneidoksi -blogin Katjan lisäksi mm. http://www.saaressa.com/-blogin Annika ja hänen puolisonsa, sekä http://haaveenahyvakuva.blogspot.fi/ blogin Katinka sekä Pilvi blogista http://villaidur.blogspot.fi/ ja https://proviantti.wordpress.com/ blogin Elena. 
Te olette vähintäänkin uskomattomia tapauksia! Näin olin kyllä blogien välityksellä jo päätellytkin. Hassua tässä oli myös se, että Saaressa-blogin Annika asuu lähes naapurissame. Juttua olisi riittänyt vaikka kuinka ja kaikkien kanssa en tässä lyhyessä tapaamisessa edes vielä ehtinyt jutustelemaan. Olisi ollut kiva ehtiä tutustua myös kaikkiin minulle ennestään vielä uusiin kirjoittajiin. Kiva olisi ollut nähdä myös teitä, jotka eivät paikalle tällä kertaa päässeet. Ensi kerralla sitten. 


Suurkiitos teille kaikille ja erityisesti tietysti Katjalle, joka oli tilaisuuden ideoinut ja kutsunut koolle. 
Mitäkö venemessuilta muuten jäi käteeni? Mikäli taskussa olisi poltellut ylimääräinen pari-kolmekymmentä tonnia olisi mukaan lähtenyt yksi upea musta kumivene, jolla kätevästi kesällä hurauttaisi Pavenille ja lasten kisoja seuraamaan. Sekin sai jäädä kuitenkin ensi kertaan. 


Sunnuntaina oli jälleen vuorossa treffit karvaturvan kanssa. Tällä kertaa treffikaveri oli Axu, joka on yksi tallin suosikeistani. Hänellä on niin ihanan lempeä luonne ja reipas askel.


Maanantaina työmatkani suuntautui Pariisiin. Saavuttuamme kaupunkiin satoi vettä ja  huomasimme sateenvarjomme olevan epäkunnossa. Totesimme, että nyt täytyy sitten toivoa aurinkoa. Hämmästyksemme oli aika suuri, kun pienen tovin kuluttua taivas aukesi ja aurinko tuli esiin. 
Olisiko tässä jokanaisen unelma -suklaiset kengät? 

Päiväkahvit Pariisissa. 


Terrori-iskujen jälkeen kiinnitin huomioni tähän sympaattiseen kadunkulmaan. 
Ride in peace. 
 


"Paris is always a good idea!"
Audrey Hepburn


Tänään oli vuorossa nelinpeli tennisottelu erään ex-kollegani ja kahden muun naisen kanssa. Söimme lounasta ystäväni kanssa pelin jälkeen Granin Lähellä Delissä. 

Kivaa loppuviikkoa!  
 

 
 
   

8 kommenttia:

 1. Kiitokset itsellesi myös tapaamisesta. Oli todella upeaa tavata vihdoin ihan livenä =). Ja suur kiitos myös ihanista Pariisin fiiliksistä ja kuvista. Kanssasi pääsee aina nojatuolmatkalle =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu tämä elämäni on yhtä pikamatkailua ;-)

   Poista
 2. Oli kyllä huippukivaa! Ehkä meidän pitää joku kerta hurauttaa Pavenille ja pitää treffit vaikka viikkokisoissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää tehdä treffit kesällä keskiviikkona Pavenille! Tule kesä jo pian!

   Poista
 3. Et usko kuinka ilahduin, kun pääsit sittenkin osallistumaan tapaamiseen. Olisi ollut kiva jutella paljon enemmänkin, mutta aika loppui tosiaan kesken. Siellä puitiin ensi kertaa livenä tavattujen ihmisten kanssa jopa perhedraamoja yms ihan kuin oltaisiin tunnettu aikojen alusta :) Ootte aivan ihania kaikki!

  Voi miten suloinen kaverikuva hepan kanssa. Mieluusti lukisin ratsastusjutuistasi enemmänkin! Nyt iski myös ikävä Pariisia. Siitä on jo tolkuttomasti aikaa, kun olen siellä ollut. Silloin oli lämmin toukokuu, meillä oli kiva pieni hotelli kapealla kujalla, jonne aukesi ranskalainen parveke. Ne kahvilat, ravintolat, pienet vaateputiikit, tyylikkäät ihmiset, Louvre ja elämän kuhina! Nauttisin siitä varmaan vielä enemmän nyt vanhempana.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole jotenkin uskomatonta miten näin aikuisiällä voi blogin välityksellä tutustua näin mahtaviin tyyppeihin! En olisi ikinä uskonut mitä tämäkin tie tuo tullessaan, kun blogiani aloittelin.
   Pariisi on oma suuri suosikkini kaikista käymistäni Euroopan kaupungeista. Sen tunnelmassa on jotakin niin lumoavaa. Kerroin juuri työkaverillenikin, että Pariisi saa minusta itsestäni jotenkin kummallisesti parhaita puoliani esiin. Pariisin matkan jälkeen olen aina hetken aikaa paljon onnellisempi.
   Voi olla, että piinaan teitä heppajutuilla enemmänkin ;-)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Voi Pariisi :-) Ja heppa :-) Mä oon kade! Saatat muuten lennellä meidän tutun kanssa, hänkin nimittäin vähän väliä Pariisissa ja taitaa olla samassa firmassa. Yhtäkkiä vaan tajusin yhtäläisyyden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, että kun viikkoon saa mahdutettua heppajuttuja ja vielä Pariisiin, on viikko taatusti onnistunut, vaikka mitä muuta tapahtuisi. Luin blogiasi tässä taas eräänä päivänä ja mietin, että sun pitäisi ehdottomasti nyt aamupäivisin, kun sinulla on aikaa alkaa käydä siellä ratsastamassa. Mietin lukiessani, että miksi minä en itse muuten tuossa elämänvaiheessa löytänyt tietäni talleille. No minun osaltani se kai vaati tuon muutaman vuoden tyttären tuntien seuraamisen, jotta kipinä kasvoi taas tarpeeksi suureksi.
   Saattaa hyvinkin olla, että lentelen tuttunne kanssa. Meillä on 300 emäntää ja sitten pilotit lisäksi. En ole vielä ehtinyt läheskään kaikkia vielä edes tavata.

   Poista