Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

You made my day

Eilen Kööpenhaminassa oli samanlainen tylsä ja harmaa sää, kuin täällä kotona tänään. Kööpenhaminassa ei kyllä satanut vettä. Parasta sellaisena päivänä on suunnata lounaanhaku reissulle Joe & Juice kahvilaan.


Kannattaa tilata kuppi cappucinoa lounasta odotellessa. Kuppilan myyjäpoika ymmärsi, kun kerroin, että tilanne kahvin suhteen on akuutti ja tarvitsen sen nopeasti. 

Joe & Juice on lempparikahvilaketjuni. Siellä on aina ihanan iloinen ja rento tunnelma. Johtuneeko sitten siitä, että töissä on vain hauskoja nuoria miehiä? Hyvän mielen lisäksi sieltä saa todella hyviä voileipiä sekä maailman parhaita mehuja. 
Tilasin yhden mun lempparin "Pick me up" juicen ja avocado sandwichin. 
Mehut tehdään tuoreista marjoista ja hedelmistä nenäsi edessä ja täytetyissä leivissä on ihana lämmitetty rapea ohut leipä. 
Toinen vierailun arvoinen paikka etenkin kurjalla ilmalla on kukkatori. Suurin haaste on valinta. Vaihtoehtoja on liiankin paljon. Kaikki kukkaniput maksavat 20 kruunua eli noin 2,70 euroa. 
Aikani torilla pyörittyäni, päädyin tähän kimppuun, sillä arvelin sen kestävän parhaiten ilman vettä tunteja eli kotiinkuljetuksen ajan. Yllättäin valkoista ;-) 


Tämä aamu alkoi sillä, että mies toi sänkyyn aamukahvin. Seuraksi kainaloon saapui herra kissa. Sunnuntai aamu parhaimmillaan. Illaksi ryntään taas töihin. Pienistä ilon aiheista se hyvä päivä koostuu. 


Suloista sunnuntaita! 

5 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja ennen kaikkea kuvat kukista olivat iiiihania! Kukat ovat niin kauniita. Ja tuo kainalossa köllöttävä kisuliini, niin söpö =). Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat olivat niin upeita, että innoissani pyörin siellä kimput kainalossa ja kamera lauloi :-)
   Kissapoika on niin ihanaa mammanpoikaa tässä kuvassa.

   Poista
 2. Olen sanonut tämän ennenkin, mutta nuo kuvat ovat todella upeita! Jään jo odottelemaan, että jossain vaiheessa eksyt Amsterdamin kukkatorille.

  VastaaPoista
 3. Kyllä minä varmasti vielä sinnekin eksyn ;-)

  VastaaPoista
 4. Viime syksynä Köpiksessä lomaillessa näitä kuvia katsellessa tuli kyllä niin matkakuume! Ihania kuvia :) Voikun täällä Suomessakin olisi enemmän kukkatoreja/pieniä kojuja katujen varressa.

  VastaaPoista