Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kukko, joka munii ja kissa joka söi palmun.

Olohuoneen sohvapöydältä kuuluu rapinaa ja palmunlehdet ovat menneet palasiksi. Palmusunnuntain lähestyessä pitää tietysti syödä salaa palmunlehtiä... "Mitään en ole tehnyt, tässä vain lepäilin!"Tämä kana tekee aina palmusunnuntain aikoihin pesän johonkin ja munii silloin tällöin pääsiäismunia. Lapset pitävät sitä kovasti silmällä. Oikeasti se saattaa olla kyllä kukko, mutta munii kuitenkin. 
Huomisia virpojia varten täytyy lähteä munakaupoille. Kivaa päivää! 


8 kommenttia:

 1. En muistanut käydä munakaupoilla, joten hyvä, ettei yhtään virpojaa käynyt. Täällä meillä ei onneksi koskaan käy. Joskus kun olen varannut munia onkin ollut hauska, kun niitä virpojille varattuja munia on jäänyt vaikka kuinka ja on saanut itse syödä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toihan on ihan parasta, saa syödä itse kaikki munat ;-)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hah, ihana tuo palmunsyöjä ja niin viattoman näköisenä siellä katsella tillittää :) Meilläkin oli aikoinaan kotona kukko, joka muni milloin mihinkin ja aikoinaan minä ja siskoni seurasimme sitä tarkasti. Myöhemmin jatkoin tätä perinnettä omien tyttöjeni kanssa. Mukavia pääsiäispyhiä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania tuollaiset vanhat perinteet eikö? Niistä jää hauskoja muistoja. Huvittavinta on se, että vanhin tyttäreni on ensi viikon matkoilla ja hänkin sanoi minulle tässä eräänä päivän, että eikö tuo kukko voisi munia nyt aika usein, koska olen ensi viikon poissa. Mukavia pyhiä myös sinulle!

   Poista
 4. Moi. Kissasi vei sydämeni. Itselläni oli samanlainen kissa (väri, turkki, olemus) vuosia sitten ja kuvat ja kertomuksesi kissastasi toi mieleen mukavia muistoja. Mukava blogi Sinulla. Päivi

  VastaaPoista
 5. Hieman oli kyllä syyllinen ilme tuolla palmunsyöjällä:) Mukavaa ja rauhallista pääsiäisen odotusta sinulle. Mä en muistanut yhtään virpojia, joten nopsaan keksittiin pienet palkat, kun noitia ja pupuja alkoi ilmestyä etuovelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palmunsyöjä yritti näyttää siltä, että en se minä ollut. Hyvää pääsiäistä sinulle!

   Poista