Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

perjantai 13. joulukuuta 2013

Sopivasti särmää

Tällaiselle perfektionistille kuin minä olen, tekee tosi hyvää, kun perheeseen kuuluu mm. kolme lasta ja kissa. He pitävät sopivasti huolen siitä, että mikään ei ole kotona liian täydellistä ja valmista. Suunnittelemani kuusen juurelle sievästi aseteltu laatikollinen joululahjoja voi esim. hetkessä muuttua lasten ja kissan leikkitantereeksi. Joulupallot voivat lentää kuusesta laatikkoon ja telmintä on täydessä käynnissä. Rajallinen vapaapäivien määrä, kaksi viikkoa ennen joulua (kolme yksittäistä vapaapäivää) pitävät myös huolen siitä, että liialliseen joulun virittelyyn ja hienosäätöön ei juurikaan ole mahdollisuutta. Joulukortitkin jäivät neljättä vuotta peräkkäin lähettämättä. Voihan kortteja lähettää muulloinkin, voihan? 

Enää yksitoista päivää jouluun! 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta, lasten ja eläinten kanssa saa koko ajan katsoa kotia sormien välistä ;) Kaunis kuusi joka tapauksessa ja ihanasti koristeltu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on ja siinä kehittyy omakin sietokyky. Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Aivan ihania tunnelmakuvia! Todella kauniisti koristeltu joulukuusi ja sydämen sulattavan suloinen kissaystävä ♥ Täältähän se kadoksissa ollut joulufiilis taitaakin löytyä :) Tässä opiskelu- ja työkiireiden keskellä en ole vielä edes päässyt joulun tunnelmaan ja se jos mikä on huolestuttavaa. Kiitos tästä postauksesta NJ ja ihanaa joulunodotusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos joulufiilis löytyy täältä! Mitä parasta joulunodotusta myös sinulle!

   Poista
 3. Voi juku mikä suloinen karvanaama siellä oli kuusen koristelussa "auttamassa" ;) Saako koristeet olla paikoillaan vai lähteekö ne salaperäisesti alaoksilta omille teilleen? Onko hän herra vai rouva? Rapsutuksia hänelle ja hyvää joulunodotusta! :)
  t. Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen karvanaamamme nosteli aina yön aikana alaoksien koristeet lattialle riviin. Tämä tapaus antaa yleensä koristeiden olla, mutta piileksii itse kuusen juurella. Hän on herra Jesse. Rapsutukset on toimitettu perille. Oikein hyvää joulunodotusta myös sinulle!

   Poista