Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Yrttejä ja koiria

Siis ihan ensimmäiseksi; mistä tämä syksy tänne nyt tuli? Palataan kuitenkin veneruokailuun. Siitä voisi kirjoitella enemmänkin, mutta tänään ajattelin vain laittaa nopean postauksen ruuan maustamisesta veneellä. Pidän kovasti yrteistä ja näin kesällä luonnollisesti ne maistuisivat parhaalta tuoreina. Asia on nyt ratkaistu. Se menee näin. 

Toinen asia mihin olen taas kiinnittänyt huomiota on se, että veneilijöillä on paljon koiria mukana. Kaikenlaisia karvakuonoja on näkynyt. Olen saanut nauraa jos jonkinlaisille nurkantakaa kurkkijoille ja oma hupinsa on myös seurata mitä koirat puuhaavat veneen kannella omistajien ollessa poissa. Näimme jopa kissan erään veneen matkassa. Kuulin, että sen nimi oli Ekku, mutta lapset olivat kuulleet, että sen nimi oli Jekku. Jälkimmäinen nimi olisi sopinut sen luonteeseen paremmin. Se viihtyi kuulemma hyvin veneellä, vaikka olikin vasta toista kertaa. Ilokseni sain huomata myös kaksi koiraa sisällä Hangon Makaronitehtaalla ruokailijoiden seurana, eurooppalaiseen tyyliin.
Minun rakas koirani oli aikoinaan myös kova purjehtimaan ja kalastamaan. Tässä kuvassa hän on kalassa. Tuli aivan ikävä tätä kaveria. 

Kivaa alkavaa uutta viikkoa! Toivottavasti saamme vielä kesän takaisin muutamaksi viikoksi!  

 

6 kommenttia:

 1. Ihania laivakoiria <3 Tuttu lapinkoirakaverikin siellä näyttää olevan! Ollaan tavattu Kalle isäntänsä kanssa monet kerrat täällä kotivesillä :) Liikuttava kuva omasta koirastasi. Tänään vanhempieni 16-vuotias Ada-koira nukutettiin ikiuneen. Suru ja ikävä on suuri. Onneksi jää kauniit muistot ja paikka sydämissämme on ikuisiksi ajoiksi lunastettu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni maailma, etenkin tämä veneily maailma ;-) Se on niin totta, että ikiunessa olevat rakkaat karvakaverimme pysyvät aina muistoissamme. Tälläkin kesälomalla kävimme satamissa, joissa muistui mieleen niin hauskoja tarinoita ja hetkiä tuosta koirakaveristani.

   Poista
 2. Laivakoirat on suloisia. Omani, pieni Havanalainen, rakastaa soutuveneilyä. Istuu keulassa roikottaen päätään laidan yli ja murisee kaikille vastaantulijoille sekä verkkomerkeille. On aina valmiina lähtöön, kun otetaan pienet pelastusliivit esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana laivakoira! Osaan oikein nähdä sen tomerana veneen keulassa ;-)

   Poista
 3. Jes, yrtit ja koirat mukaan matkaan - miksei kissatkin:), ja onpa kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, koko konkkaronkka ;-) Ihastelen aina myös sinun kuviasi! Niissä on hurmaava tunnelma! Otan osaa myös kissanne pois menoon. Surullista, että kissat onnistuvat jäämään auton alle... niin kävi myös meidän rakkaalle Jaska kissalle kuukausi sitten. Hyvää viikonloppua!

   Poista