Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 14. helmikuuta 2017

Happy Valentines Day!

Happy Valentines Day! Tähän päivään liittyy paljon sellaista äitelän makeaa ja olen aina ollut mustan huumorin ystävä, joten seuraava aforismi, jotenkin sai minut naurahtamaan: "Ystävät ovat jumalan tapa pyytää anteeksi sukulaisten olemassaoloa". Pahoittelen heti, jos joku sukulaiseni otti nyt nokkiinsa, I love you! Uskoisin kuitenkin, että meillä kaikilla tai suurimmalla osalla meistä on kokemuksia myös sellaisista sukulaisista, jotka aiheuttavat mielipahaa ja ihmetystä käytöksellään. Sellaisia sukulaisia, joiden käytös hyväksytään vain siksi, että he ovat sukulaisia. Samalla tavalla toimivia ystäviä, kun ei tarvitse kauan sietää. 

Ja jottei syntyisi nyt väärinkäsityksiä siitä, ettenkö pitäisi myös aidosta äitelän makeasta, niin tottakai menettäisin sydämeni, jos mieheni saapuisi sylillinen täynnä punaisia ruusuja luokseni yllättäin ystävänpäivänä. Romanttiselta kuulostaisi myös Pariisin koneeseen hyppääminen. Hetkeä myöhemmin katselisimme toisiamme syvälle silmiin, joisimme shampanjaa hotellin parvekkeella Eiffel tornia iltavalaistuksessa ihaillen. 


Ystävistä vielä sen verran, että todellisia hyviä ystäviä minulla on muutamia. Tällaisten ystävien kanssa voi jakaa elämästään niin ikävät asiat, kuin kaiken hyvänkin. He iloitsevat kanssasi kaikesta hyvästä, kuin omastaan ja jakavat surut kyyneleiden keskeltä sinua tukien. 

Heidät tunnistaa siitä, että olet täysin oma itsesi heidän seurassaan ja aika heidän kanssaan kuluu kuin huomaamatta. Hiljaisuuskaan ei tunnu pahalta. 

Heitä ei välttämättä tapaa päivittäin, mutta aika ei kaiva kuoppaa väliinne. 

Omassa elämässäni aikaa ystäville tuntuu olevan aivan liian vähän, mutta kun sellainen aikaikkuna löytyy on tosiystävä aina valmis tapaamaan. 

Viime lauantaina tapasimme pitkästä aikaa tällaisen tosiystäväni kanssa. 
Vietimme päivän kaupungilla kävellen ja rupatellen. Välillä pysähdyimme valokuvaamaan, koska me molemmat olemme innokkaita kuvaajia (tosin ystäväni paljon taitavampi). Minusta otetut kuvat tässä postauksessa ovat ystäväni ottamiaan.
 Hänen upeita kuviaan voitte ihailla myös hänen blogissaan: http://goldencupole.blogspot.fi/


Nautimme molemmat siitä, että kukaan ei hoputtanut, jos halusi pysähtyä kuvaamaan ja miettimään parempia kuvakulmia.


Välillä pysähdyimme pienissä liikkeissä, kurkkasimme sisään uusiin kahviloihin.
Ilma ei ollut mikään erityisen keväinen, mutta olemme viettäneet ystäväni kanssa yhdessä kokonaisen talven Ranskan alpeilla, joten kylmyys ja viima ei tätä ystävyyttä haittaa.  

Päädyimme lounaalle hotelli Lilla Robertsin Krog Robaan, koska emme olleet kumpikaan siellä vielä ehtineet käymään. Pidimme paikan tunnelmasta ja palvelusta ja ruokakin oli hyvää. 


Ruokailun jälkeen poikkesimme vielä kahville ja jälkiruualle Punavuoren SIS. Deliin. Kuuma kahvilan ovellakin kävimme, vain todetaksemme, että rillipiruilla on rillit huurassa tässä trooppisessa kahvilassa.

Olipa kiva lauantaipäivä. Päivä oli kaikessa kiireettömyydessään ja uusien paikkojen kokemisessa minilomankaltainen irtiotto arjesta. Tällaisia energisoivia hetkiä syntyy hyvien ystävien kanssa. Kiitos teille! 

(Harmillisesti huomasin vasta jälkikäteen, että blogitapaaminen olisi ollut tuona samaisena päivänä, mutta ensi vuonna taas sitten sinne). 

Hyvää ystävänpäivää rakkaani, ystävät, sukulaiset ja blogikamut!  

P.S. "Some friends have to walk on four legs just so they can carry around so big hearts" 
    

8 kommenttia:

 1. Kiitos, ihana kirjoitus ja kuvat. Ja tuo P.S <3 <3 <3 t. Anna

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lukea näitä postauksiasi jälleen! Olin tässä aika pitkää blogitauolla ja nyt lähden nautiskelemaan suosikkiblogeistani takautuvasti.

  Pikkuisen myöhästyneet ystävänpäivän toivotukset sinullekin! Musta huumori - melkeinpä aiheesta kuin aiheesta - puree aina ;)

  Ensi vuonna on taas uusi mahdollisuus osallistua bloggaajien tapaamiseen, toivottavasti nähdään silloin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti näemme jälleen silloin ellemme törmää vesillä jo kesällä. Hyvää ystävänpäivää myös sinulle ja tervetuloa taas tänne blogimaailmaan ;-)

   Poista
 3. Teillä oli ihana päivä ystävän kanssa. Minusta ystävänpäivä on joka päivä mutta kuvaa kun saa kerta vuoteen revitellä asian kanssa oikein kunnolla =D. Hyvää ystävänpäivää näin jälkikäteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä kevätpäiviä myös sinulle! Ja näinhän se pitäisi olla, että olisi ystävänpäivä joka päivä ;-)

   Poista
 4. Kiitos vaan seurasta! Oli super kiva päivä. Ja omat kuvani hautuvat vielä kameran uumenissa odottaen postausta. Voi toki kestää pienen tovin, sillä on jälleen aika suunnata sinne Alpeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kateellisena olenkin seuraillut jälleen alppimatkojanne ;-)

   Poista