Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 1. elokuuta 2016

Älä tuu siihen droppaan mun tunnelmaa (osa 1)

Mul on vuodessa vaan yksi kesäloma. Työnantajan vaihdoksen vuoksi minulla on tänä kesänä poikkeuksellisen vähän kesälomaa. Pidin kokonaiset kolme päivää viime viikolla kesälomaa. Ei siinä paljon lomasuunnitelmia kaivattu. Heti, kun aloin miettiä mitä kaikkea kesälomalla haluaisin tehdä niin iski hirveä paniikki, että eihän näitä kaikkea kolmessa päivässä ehdi. 


Päätin siis rauhoittaa nämä harvat päivät ja viettää ne tavalla jonka koen tällä hetkellä oikeastaan kaikkein rentouttavimmaksi. Vietin siis lomapäivät täysin suunnittelematta mitään, täysin fiilispohjalta ja sään mukaan, ilman kelloa. 

Säät onneksi hymyilivät lomalleni ja aurinko paistoi ja lämpöä riitti. Vietin aikaani nukkuen pitkiä yöunia, vaivuin haaveisiini riippumatossa. Tein fillariretkiä lähiseuduille. Nukahdin päiväunille aurinkotuoliin.
Söin kesäisen terveellistä ruokaa ja varmistin, että meillä riittää pakkasessa marjoja myös talven synkkiin iltoihin. 

Vietimme rapujuhlat perheemme tyttöjen kesken terassilla ilta-auringossa.

 
Taisi joukkoomme yksi karvainen kaverikin liittyä katselemaan, josko viimeiset ravut olisivat hänelle. Joimme päiväkahvit nautinnolla terassilla. Luimme kirjoja rinnakkain hiljaisuuden vallitessa tyttäreni kanssa aurinkovarjon suojassa tuntikausia. 

Sillä aikaa kun me perheemme tytöt vietimme aikaa täällä Espoossa, olivat perheemme pojat (kissaa lukuun ottamatta) Tanskassa poikani PM-kilpailumatkalla. Lajina siis jälleen purjehdus. 

Niin ja eräänä aamuna innostuin lähtemään aamukahville Relove -liikkeeseen Helsinkiin. Halusin nähdä millainen liike oli. Se oli hauskan erilainen kirpputori / kahvila / myymälä -konsepti. 
Löysin sieltä itselleni kauniin mekon ja voiastian (sellaista ilmanhan ei voi kukaan olla). 

Eräänä päivänä teimme päiväretken Hankoon, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa. Arki-illat ovat lyhyitä ja nyt minua huudellaan tuolla jo syömään. 

Ciao ja kivaa viikkoa!  
 

   

4 kommenttia:

 1. Loma pitää vietää juuri tuolla tavalla, vailla liikaa suunnitelmia =). Mukavan loman sait aikaiseksi, ihania kesätunnelmia =). PS Osa kuvista ei näkynyt, olivat vain valkoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kesäpäiviä myös teille! Kiitos tiedosta, testailin täällä koneella kuvien katsomista erilaisilla tietokoneilla. Täällä ne näkyivät, onpa kummallista. Voisiko kyse olla siitä, että joskus jostakin hämärästä syystä kaikki kuvat eivät aukea padillä tai puhelimella?

   Poista
 2. Paljon ehditkin tehdä - ehkä suunnittelemalla tästä olisi toteutunut vain puolet? :). Ihanat kesäiset puuhat ja kiitos tuosta liikevinkistä. En ollut siitä kuullutkaan (maalainen ehtii pääkaupunkiin nykyisin melko harvoin, heh), mutta pistetään visiittilistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ajatus tuo, että suunnittelemalla tästä olisi toteutunut ehkä vain puolet? Tämäkin maalainen käy kaupungissa aika harvoin.

   Poista