Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Tapahtui viikolla

Maanantaina tein löydön pihastamme. Eräs rinne kukki aivan valkoisenaan näitä kauniita kellomaisia kukkia! Muutimme nykyiseen kotiimme viime vuoden heinäkuussa, joten on hyvin mielenkiintoista seurata mitä tämän talon pihasta kevään tullen nousee. Alkuperäinen asukas kun oli puutarhuri. Selviteltyäni mikä kasvi tämä kaunokainen oikein on, tulin siihen tulokseen, että se on Kevätlumipisara, jonka toinen nimi on  kevätkello.  Join lasillisen valkoviiniä terassilla. Tuntui lupaavalta, kevät on tulossa.
Juttelin Skotlannissa aamulla paikallisen kanssa ja hän kertoi, että siellä ei tarkene kesälläkään oleilla rannalla. Voisi siis huonomminkin olla. 


Tiistai oli varsinaisesti viikon ainoa vapaapäiväni. Olisin halunnut vain olla, mutta äänestysvelvollisuus kutsui. Päätin yhdistää huvin ja hyödyn ja lähdin fillarilla äänestämään. En kuitenkaan äänestänyt vihreitä. 


Keskiviikkona kävin aamulla asiakkaan kanssa valitsemassa maaleja Tikkurilan tiloissa. Messuasunnon värivalinnat noudattavat talon ulkoväritystä. Sen jälkeen kävimme työkaverini kanssa purkamassa erään stailauskohteemme ja palautin vuokrattuja tuotteita vuokranantajalle.  


Illalla hain poikani treeneistä ja tein nopeasti valmistuvan pastan. Tämä oli viikon arkiruokahaasteen ruoka eli minulle hieman uusi resepti. Tämä ohje pääsi jatkoon. 


Torstaina nuorin tyttäreni palasi reilun viikon vaihto-oppilasmatkaltaan Monacosta ja illalla  vanhin tyttäreni palasi omalta vaihtomatkaltaan Cognacista. Minä nappasin vanhimman kentältä mukaani Kööpenhaminasta tullessani. Sain kuunnella autossa koko kotimatkan hänen ihania tarinoitaan viikon varrelta. Mielenkiintoista kuulla miten erilainen kulttuuri onkaan, kun sitä pääsee katselemaan paikallisen kotoa käsin. Paljon ehtii viikossa tapahtua.

Perjantaina söin aamiaista nuorimman tyttäreni kanssa ja vein hänet hammaslääkäriin. 
Sain kuunnella vuorostaan hänen matkakertomuksiaan. Iltapäivällä olin töissä ja vedin erään koulutuksen. Töistä tultuani mieheni oli tehnyt pizzaa. Oli ihana istua jälleen ruokapöydässä koko perheen voimin! Illalla oli vuorossa sauna ja TVOF finaali. Harmi, että Måns ei kuulunut äänestettäviin ;-) 


Lauantaina piipahdimme aurinkoisessa Pariisissa ja sunnuntaina Genevessä. 
Niiden välissä kävin lenkillä Tukholmassa ja söin sushia hotellihuoneen sängyssä. 
Sunnuntai ilta meni ruokapöydässä, saunassa ja vaalitulosten seurannassa. Katselimme illan päätteeksi vielä mieheni kanssa Isänmaan puolesta -sarjan yhden jakson. Aivan loistava sarja! 

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

10 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis kukka, en ole aikaisemmin tuollaista nähnytkään. On varmasti jännittää odotella, mitä kaikkea puutarhurin jäljiltä teidän tontilta vielä löytyykään =D. Ihanaa uutta alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään tätä lajia aiemmin nähnyt. Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Taas yksi elämäntäyteinen viikko siis takana ja kevätkin on ihan ovella. Isänmaan puolesta on ehdottomasti suosikkisarjojani telkussa, siis todella koukuttava! Mukavaa uuden viikon alkua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isänmaan puolesta on niin loistosarja ja Carrie :-) Mukavaa viikkoa myös sinne!

   Poista
 3. Oi miten ihanaa onkaan seurata mitä kaikkea kaunista siellä pihallanne oikein kasvaakaan!
  Uskon että teillä on tiedossa upeaa kukkaloistoa keväästä myöhäiseen syksyyn saakka :)
  Kiitos ja oikein ihanaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mitä täällä kasvaa. Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 4. Ihana kukka! Sinulla on ollut toimelias ja energisen oloinen viikko! Aurinkoista kevatta!
  Inkeri.

  VastaaPoista
 5. Isänmaan puolesta, ihana sarja! Katselin netflixin kautta - olisikohan sarjan kausia lisätty - täytyy katsoa. On lumoavaa seurata mitä pihassa kasvaa - tosin minä, joka en tiedä onko kyseessä rikkaruoho vai mikä.. olen onnistunut onnellisesti kasvattelemaan pujoa ikkunani alla ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pujoja ikkunan alla, onneksi et ilmeisesti ole niille allerginen! Kivaa viikkoa!

   Poista