Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Vappua (ja kesää) odotellessa

Hiljaista on ollut omalta osaltani täällä blogissa. Ilma ei ole ihan hirveästi innostanut, mies on ollut viime viikon työmatkalla ja minä siis yh-äitinä. Töissä on kiirettä riittänyt ja viikolla kävin Genevessäkin piipahtamassa. Vapaa-aika, jos sitä sellaiseksi edes voi kutsua on kulunut harrastetaksina ja ruokahuoltoa pyörittäessä. Viimeisetkin vapaa-ajan rippeet olen sitten sijoittanut tennis- ja ratsastusharrastuksiini ja lomamatkojen surffailuun. 


Ei varmasti ihan hirveästi yllätä jos kerron, että pitkän vappuviikonlopun aion viettää ratsastuksen parissa ja nauttien kiireettömiä aamiaisia perheen kanssa. 
Vappupäivänä on suunnitelmissa nauttia vappubrunssia ja juoda samppanjaa ystävien kanssa, joko aurinkoisella terassilla tai sisällä lumisadetta paossa takan äärellä. Toivottavasti tuo ensimmäinen vaihtoehto. 

Tytär tuossa juuri äsken kommentoi, että fyi Biarritzissa on +20 astetta ja aurinkoa. 
 No ei auta kuin ottaa tilanne haltuun. Suomessa on tämä lähemmäksi nolla astetta läpi vuoden ja lunta sataa. Ilmasta inspiroituneena leivoin joulutorttuja ;-) 

Poikani tuli purjehdusleiriltä sormet jäässä. Tuulta oli ollut puuskissa 15-20 m/s ja lunta oli satanut. Oltuaan vesillä 9 tuntia tuntui joulutortut maistuvan. 


Eipä tässä muuta voi, kun toivotella vähälumista vappua! Hip hip ja hurra!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että hepat pääsevät säännöllisesti mukaan postauksiisi. Joulutorttujen leipominen hyisenä keväänä on nerokasta! Pitäsi varmaan aloittaa myös glögikausi uudelleen, oikeasti. (Paitsi että multa on nyt sokeri kielletty täysin... unohdan sen vielä hetkittäin...) Mukavaa viikkoa sinulle ja perheellesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hepat ovat kyllä vallanneet sydämeni aivan täysin, nuo hömelöt karvaturvat ;-)

      Poista