Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Rauhaa ja rakkautta

Eilen sain viettää päivän nuorimman tyttäreni I:n kanssa. Minusta on ihana välillä keskittyä vain yhteen lapseen, antaa aikaa vain hänelle, kuunnella hänen juttujaan. 
Tuntuu, että lapsikin nauttii, kun hänen ei tarvitse kilpailla puheenvuoroista ja huomiosta. 
Tämä lapseni nauttii shoppailusta, joten lähdimme aamiaisen jälkeen Leppävaarassa sijaitsevan pienen talonpoikaisen sisustuspuodin Cafe Latte Spiritin kevätpäivä tapahtumaan. Mukaan kutsuimme erään ystäväni kahden pienen poikansa kanssa. 


Näin heti ulkona valkoisia kukkia, joita en voi vastustaa. Opiskelin aikoinaan ennen talomme rakentamista sisustussuunnittelua. Mikäli minulta sisustussuunnittelijana kysyttäisiin neljä vinkkiä minkä tahansa kodin sisustuksen parantamiseksi, ne olisivat seuraavat: 

1) asunnon lattian tulee olla aitoa materiaalia ja kaunis.
2) valaistus ei saa tulla yhdestä valonlähteestä eikä se saa sijaita katossa. 
3) varmistu siitä, että asunnossa on aina tuoreita kukkia ja mikäli minulta kysytään, 
niin valkoisia. 
4) mikään ei luo niin helposti kodikasta tunnelmaa, kuin elävä tuli. Polta siis kynttilöitä ja takkaa. 

Kaunis lattia, hyvä valaistus ja valkoiset leikkokukat sekä elävä tuli, siinä lyhyesti kaunis sisustus. Listaa voisi luonnollisesti jatkaa loputtomiin, kuten värien, materiaalien, muotojen ja tyylien yhteensopivuudella jne. 

Kotimatkalla poimimme yhdessä valkovuokkoja. Minä sain niitä pienen nipun, kun kuvasin ja I sai isomman nipun. Hän ojensi ne asiaankuuluvasti pienestä nyrkistään minulle. Kotona ne löysivät paikkansa yöpöydältäni. 


Cafe Latte Spiritistä saamani idean innoittamana kävin kotona hakemassa mustikanvarpuja ja asettelin ostamani neilikat niiden kanssa maljakkoon. 

Söimme yhdessä sushi lounaan, koska se on meidän molempien herkkua. Sen jälkeen siirryimme terasille aurinkotuoleihin lukemaan. 

 
Tässä löytöni Cafe Latte Spiritistä! 
 

Cafe Latte Spiritissä myydään myös tähtihuiveja. Huivia en nyt ostanut, kun sellainen löytyi kotoa. En luokittele itseäni millään tavalla muotibloggaajaksi, mutta mielestäni tuo koru ja tämä huivi ovat nyt aika keväisiä ja sopivat varmasti myös kesällä merelle. 
Illalla lämmitimme saunan, kun muu perhe palasi purjehduskisoista. Sytyttelin kynttilöitä tapani mukaan ulos ja sisälle. Meillä oli kiva päivä. Nyt aurinkokin tuli esiin, joten lähden lenkille. Kivaa aurinkoista sunnuntaita kaikille!  
 


 

 

   
  

2 kommenttia:

  1. Kivalta kuullostava päivä! Minulla tämä ajan jakaminen on vielä vähän helpompaa, kun on kaksi tyttöä. Ihanat valkovuokot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa päivää myös tänään! Valkovuokot ovat niin herkän kauniita!

      Poista