Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Välähdys asuntomessuilta

Olen ollut suunnittelijana eräässä ihanassa asuntomessukohteessa. Kohde on Villa Beauty ja se valmistuu Vantaan asuntomessuille. Messut ovat avoinna 10.7.2015-9.8.2015. 
Messujen teemana on tänä vuonna "sujuva arki". Minun kohteessani tämä toteutuu mm. siten, että lapsilla on turvallinen kävelymatka kouluun ja äidin kauneushoitoa sijaitsee kodin yhteydessä. Lentokentälle on myös lyhyt matka, jossa sekä isä, että äiti käyvät usein. 

Maanantaina meillä oli kohteessa ensimmäinen virallinen kuvaus Deko-lehden ja Rakennusmaailman kanssa. Kohde ei ole vielä kokonaan valmis, mutta saimme kuviin vaaditut kolme erillistä tilaa. Kuvasimme olohuone-ruokailutila-keittiön ja saunan sekä äidin kauneushoitolan. Tässä minun näpsimiä kuvia kohteesta. Ammattikuvaajan työn jälki oli luonnollisesti jotakin aivan muuta. 
Pysyttelimme asiakkaani toiveiden mukaisesti mustavalkoisessa sisustuksessa kautta linjan. Tämän suhteen olimme hyvin johdonmukaisia. Mustavalkoisuus ja selkeys toistuu myös talon julkisivuissa. Muodoilla ja erilaisilla materiaaleilla on saatu kohteeseen mielenkiintoa. Talossa on huomioitu mahdollisuuksien mukaan tuotteiden ekologisuutta ja tilojen käytännöllisyyttä. Kohteessa on mm. luovuttu ruokapöydästä ja saareke on suurennettu koko perheen yhteiseksi ruokailu- ja oleilutilaksi. Saarekkeessa on mm. mietitty perheen kännyköille oma latauslaatikko. Hukkaneliöitä ei asunnossa juuri ole, mutta selkeillä tilaratkaisuilla on saatu avaruus säilymään asunnossa. Katja Hannulan upeita taideteoksia on asunnossa tuomassa kodikkuutta. Yksi tauluista on omistajan hevosen muotokuva. Täällä on tilaa liikkua ja ajatella. 

Kivaa keskiviikkoiltaa! 

8 kommenttia:

 1. Raikas ja tyylikäs sisustus, lupaa hyvää myös rakennuksen ulkonäölle. �� Olet taitava ja aikaansaava! Noin vain päätyön, perheen ja muun elämän lomassa. Toisaalta, varmasti myös palkitsevaa tehdä välillä aivan jotakin muuta.

  Kivaa ja toivottavasti aurinkoista kesää!
  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talo on hyvin pelkistetty ja selkeälinjainen ulkoa. Projekti on ollut opettavainen ja palkitseva, mutta kyllä sitä välillä olisi kaivannut myös vapaapäiviä. On kuitenkin aika raskasta käydä muutama kuukausi putkeen töissä, ilman kunnollista vapaapäivää. Aurinkoista kesää!

   Poista
 2. Todella upea ja tyylikäs koti. Hienoa työtä olette tehneet! On ollut varmasti mielenkiintoinen projekti. Ja kohteella on muuten kaunis nimikin =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohteen nimi viittaa omistajarouvan kauneushoitolaan. Todella haasteellinen ja mielenkiintoinen projekti.

   Poista
 3. Kaunista jälkeä! Olet sinä kyllä melkoinen monitaituri! Tuo koti on todellakin nimensä veroinen :)

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköinen koti, joten onnea sunnittelijalle:))) En malta odottaa, että pääsen tuonne messuilemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan ei tarvitse enää odottaa ja tässäkin kohteessa on vielä paljon työtä.

   Poista