Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Love is in the air

Terveiset täältä työmatkalta Tukholmasta! Tänään päätimme lähteä syömään hääkakut työkaverini kanssa työpäivän päätteeksi. Ajatuksissa oli luonnollisesti Sofian ja Carl Philipin kunniaksi princesstårta. Muutamalla muulla oli ollut kai sama ajatus, sillä ko. torttu oli loppuunmyyty. 


Eilen täällä Tukholmassa oli ensimmäinen todella kaunis ja lämmin kesäpäivä ja tänään ilmeisesti aamulla samanlainen. Minulla oli luonnollisesti mukana matkalaukussa mustat farkut ja nahkatakki. 
Tällaista tämä elämäni monesti on, kun haluan matkustaa vähillä matkatavaroilla. Monesti  Suomessa pakatessa ei arvaukset ja säätiedotukset kohdemaan säästä osu aivan oikeaan. Siellä ne useat kesämekot kotona odottavat, jos kesäpäiviä vielä tulisi ja täällä minä hikoilin mustissa farkuissa. Sama tilanne oli myös työkaverillani. Tosin illan tullen nahkatakki tuli jo tarpeeseen. 


Eilinen päivän valinta liittyi siihen, että kumman pyörän hotellilta lainaisin fillariretkeäni varten. Päädyin pinkkiin, sillä onhan täällä hääviikonloppu. Onneksi olkoon hääparille! Ilmassa oli nähtävissä rakkautta....


5 kommenttia:

 1. Oi, sinä pääsit ihan paikanpäälle "häähumuun" =D. Minä seurarin juhlia telkkarista. Onneksi heille sattui kaunis ja aurinkoinen päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli kaunis päivä niin sään puolesta kuin muutenkin!

   Poista
  2. PS: Blogissani olisi sinulle haaste, jossa pääse penkomaan valokuviasi =D.

   Poista
 2. No olisin mäkin päätynyt pinkkiin :-D Ihanat fillarit! Ja hyvät hääkakut varmasti myöskin. Kesäterkuin H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä arvaan, että olisit päätynyt pinkkiin :-) Hääkakku maistui kyllä, tosin puolet jäi syömättä, kun ne olivat niin valtavan suuret. Kesäterveiset myös sinne!

   Poista