Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

10 matkakuvaa -haaste


Sain http://haaveenahyvakuva.blogspot.fi/ hauskan haasteen, johon oli mukava ottaa osaa. Pääsin penkomaan matkakuvia ja tuli elettyä monta kivaa matkaa uudelleen. Kiitos Katinka haasteesta!

Tässä 10 matkakuvaa -haasteessa onkin tarkoitus listata 10 omaa silmää miellyttävää, kuhunkin teemaan sopivaa otosta ja heittää tämän jälkeen pallo seuraavalle. Kerro halutessasi pari sanaa kuvasta – tai vaihtoehtoisesti anna kuvan puhua puolestaan! Tarkemmat ohjeet osallistumisesta postauksen alla.

Tässä minun kymmenen matkakuvaani.

1. Kuva lentokoneen siivestäTyöni vuoksi on tullut kuvattua lentokoneen siipiä kyllästymiseen asti. Mikäli olisin kuvannut siiven joka työpäivä olisi näitä kuvia arviolta reilut 2500 kpl. Teen siis poikkeuksen ja liitän tähän kuvan helikopterilennostamme mieheni kanssa Manhattanin yllä. Kuvassa ei siis ole siipeä vain lapa. 

Tai kuvani siivestä olisi jotakin tällaista: Arkea. Kööpenhaminassa. Väsyneenä matkalla hotelliin. 

2. Paras vahingossa onnistunut otosOlimme Bangkokissa vuonna 2011, kun siellä oli pahat tulvat. Kyselimme missä olisi alueen lähin laituri, josta voisi ottaa yhteysaluksen hotellille. Rouva vain näytteli, että tästä eteenpäin ja vesi vain syveni. Otin kauhuissani kuvan hänestä. Siinä hän vain piti kauppaa kaikessa rauhassa, hameenhelmat märkänä. Kuva on aika milenkiintoinen, vaikka sommitteluun ja muuhun ei keskittymiseni silloin riittänyt. 
3. Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelleRanskan alpit, aurinko ja puuterilumi. Ne saavat aina hymyn huulille! Kuva Chamonix Mont Blancista. 

4. LuontokuvaSuomen saaristo ja suvi tarjoavat parhaita luontoelämyksiä. Kuva Södergrundetista. 

5. Kuva yläilmoistaKanarian saaret, lähestyminen. 

6. Postikorttimaisema


Sonderborg, Tanska. Purjehdusmatka. 

7. Kuva matkaseurasta


Olen matkustanut paljon mieheni kanssa kaksin. Olen matkustanut myös lasteni kanssa, yleensä yhden kanssa kerrallaan. Olemme matkustaneet koko perheen voimin. Olen matkustanut yksin. 

8. Fiilistelykuva palmun allaRacha Yai, Thaimaa 2012
9. Hyvää huomenta -kuvaKun aamukävelyllä näkee tällaisen maiseman, ei kai voi muuta kuin todeta, että Bonjour! Kuva Nizzasta. 

10. Lempikaupunkini Pariisi. Tällä kertaa nuorimman tyttäreni kanssa. Mon amour! 


New York. Tässä kuvassa vanhimman tyttäreni kanssa. 

Lempikaupunkejani olisi monta monta muutakin, mutta nämä ainakin tulivat ensimmäisenä mieleeni. 


Ohjeet haasteeseen: 1. Haasteeseen saa tarttua kuka vaan, kunhan mainitsee haasteen alkuperän eli Journey Diary -matkablogin (http://www.rantapallo.fi/journeydiary/). 2. Linkitä vastauksesi tämän postauksen kommenttikenttään, jotta saadaan koottua haastepostaukset yhteen linkiksi/vinkiksi 3. Halutessasi voit haastaa useamman bloggaajan 4. Haasteeseen saa (ja pitää) osallistua aivan vapaasti, ei tarvitse jäädä odottelemaan, että joku sinut haastaisi =D.

Haasteeseen toivoisin vastaavaan kaikki, jotka eivät ole vielä haastetta ottaneet vastaan!

Ei voi muuta sanoa, kuin, että kyllä matkailu on mukavaa! Matkoista jää ihania muistoja ja niitä ei kukaan voi ottaa sinulta pois!

Matkakuumehan tässä nousi, joten ei muuta kuin hotelleja selaamaan :-) 2 kommenttia:

  1. Olipa ihanaa katsella sinun upeita matkakuvia. Tämä oli minustakin mukava, vähän erilainen haaste =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikin, liian harvoin vanhoja matkakuvia tulee selailtua jälkeenpäin.

      Poista