Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 11. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen kerta tänä kesänä

Lähdin tänään syömään lähiravintolaamme eli Pavenille, Pentalan saareen. Vietämme joka kesä tässä paikassa lukemattomia päiviä ja iltoja, sillä kohde on osa seuramme palveluja. 

Nuoret säilyttävät jopa veneensä täällä kesäkaudella ja treenit ja leirit ovat Pavenilla. Monet kisatkin järjestetään kesän aikana täällä. 

Keskiviikkoisin järjestetään seuramme avoimet purjehduskilpailut. Niitä on järjestetty jo 1900-luvun alusta saakka eikä niitä lopetettu edes sota-aikaan. Keskiviikoisin ravintolassa on tarjolla seglarbord ja muutamia muita ruokavaihtoehtoja. Seuramme jäsenet syövät ravintolassa listahintoja edullisempaan hintaan, joten siinä jälleen hyvä syy liittyä seuraamme jäseneksi. Monilla on avoinna ravintolassa myös "piikki", joka on kätevä mm. lastemme kannalta. Voivat sitten treenipäivinä hakea ruokaa "piikkiin". Illan hiipiessä ravintola hiljenee. 
Hiekkarannan toisella laidalla on nuorisotoimintaamme varten rakennettu Harrys paviljonki. 
Lapsemme ovat tänä kesänä jo viettäneet yhden viikonlopunkin purjehtijakavereidensa kanssa täällä "mökillä".  


PAVEN liput salossa ja taustalla näkyy kotisatamamme. 
Tämä vene tarvitsi kipparin ja sehän löytyi :-) 


Tulipahan ajettua vene laituriin. Ensimmäisen kerran tänä kesänä. Tuuli aika kovaa takaa, joten hieman hirvitti, että miten sen vauhdin saa hallintaan. Vauhtia pitää kuitenkin olla, jotta veneen ohjattavuus ei kärsi. Rantautumisen jälkeen laituri, naapuriveneet ja omakin vene kaikki aivan kunnossa eikä miestäkään kuulemma edes hirvittänyt. Kuvassa ylpeä kippari. 


Tämän kesän ensimmäinen ruokailu Pavenilla ja kesän ensimmäinen rantautuminen, mutta lupaan kumpikaan ei ollut viimeinen. 
Kivaa torstaita! 

4 kommenttia:

 1. Onpa teillä kaunis pursiseuran paikka ja sen taustalla pitkä historia.

  Jostain syystä en muuten ihmeemmin jännittänyt tänä vuonna ensimmäistä rantaanajoa. Silloin ei sattunut kovin hankala tuulikaan, mutta voi olla että talvitauon pitäminen melko lyhyenä auttaa osaltaan.

  Ihana tuo kuva, jossa olet pinnassa! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Tuon on niin i-h-a-n-a paikka - te onnelliset. En yhtään ihmettele, että se on kantapaikkanne. Upea kuva sinusta ja asenne kohdallaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana paikka kyllä, kesä ja Paven ne jotenkin kuuluvat saumattomasti meidän kesään. Kiitos, onnellisuus vissiin näkyy kuvasta :-) Minulle purjeveneen käsittely on aina jonkin sortin itsensä voittamista.

   Poista