Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 22. syyskuuta 2014

Ruusuja ja croissant eli tapahtui viikolla

Maanantai meni vapaapäivän merkeissä. Lenkkeilin, nautin syyssäästä ja paistoin meille ulkona vohveleita retropannullani. 
Illalla innostuimme mieheni kanssa tekemään vielä aikamoista risusavottaa pihassa. Seurauksena: heräisin seuraavana aamuna toinen puoli kasvoistani tunnottomana ja ylähuulen toinen puoli turvoksissa. Näytin siltä, kuin botox hoitoni olisi epäonnistunut. Lääkärin diagnoosi: jokin eläin oli minua pistänyt ja seurauksena tällainen allerginen reaktio. Onneksi turvotus ja puutuminen hälvenivät iltapäiväksi ja saatoin lähteä töihin. 


Amsterdamin kentällä ihmettelimme näitä jättilaisamarylliksen XXL-kokoisia sipuleja. Valitettavasti koko ei tule esille tässä kuvassa. Ne olivat halkaisijaltaan ehkä noin 20-25cm. Mietimme, että kasvaako niistä sellaisia alakoululaisen kokoisia amarylliksia. Tarjolla olisi ollut myös ihania isoja tulppaanikimppuja vain muutamalla eurolla. Harmi, että emme olleet vielä matkalla kotiin. 


Toisinaan sää sotkee työpäiviäni. Näin kävi tällä kerralla Östersundin sään ollessa vielä sumuisempi, kuin se oli Tukholmassa. Sellaisina päivinä suunniteltu 8h työpäivä voi kevyesti muuttua kaikelaisen epävarman odottelun lopputuloksena esim. 17h pitkäksi päiväksi. Tähän työpäivään ei sisältynyt suihkumahdollisuutta, sänkyä, eikä liioin kunnollista ruokailua pöydän ääressä. Voisin suositella tällaiseen "ihmiskokeeseen" osallistumista kaikille, jotka alasta haaveilevat. Tällä kerralla meillä oli kokenut ja hyvähermoinen miehistö, jolta ei mustahuumori loppunut, eikä hymy hyytynyt. Kiitos kaverit! Ei tätä työtä jaksaisi ilman teitä! 


Palattuani tältä kolmen päivän työmatkalta ja nukuttuani neljän tunnin päiväunet terassilla olin enemmän kuin onnellinen, että syyslomani alkoi nyt. Matkasuunnittelu on aina yhtä aikaavievää, mutta hauskaa. 


Ensimmäinen lomapäivä meni kiireettömissä merkeissä, pitkällä lenkillä ja valmistaen hyvää ruokaa. Illalla saunoimme ja katsoimme "Vain elämää" -sarjaa. Oj, Samuli Edelmann -aina minun suosikkini!  


Mieheni tietää, että mistä narusta vetää, jos haluaa minut iloiseksi; ruusuja ja croissant. 


Kissapoikakin tietää, että  mistä narusta vetää, jos ei halua tulla kuvatuksi ;-) Lauantai meni kumiveneessä seuraten kahden lapsemme optimistirankingkilpailuja NJK:lla. 
Ilma oli vuodenaikaan nähden lämmin ja päivä oli ihanan aurinkoinen. 


Sunnuntaina en lähtenyt vesille vaan keskityin "minä en sinne paattiin mene istumaan"-tyttäreni ratsastusharrastukseen. 
Viikko päättyi hauskoihin tunnelmiin, kun kutsuimme ex-tempore purjehtijavanhempia purjehtijalapsineen meille päivälliselle kisojen jälkeen. 

Ihanaa alkanutta viikkoa! Minulla on nyt hyvinansaittu loma!  

4 kommenttia:

 1. Oikein onnelista ja rentouttavaa lomaa! Nyt alkoi oikein jännittämään, että mihin lähdette lomailemaan... On tuo työsi aika raskasta aikatauluineen, ikään kuin jatkuvaa seikkailua. Aivan varmasti siinä mitataan koko työporukan huumorintajua ja kykyä ylläpitää positiivista energiaa.

  Olen myös seurannut onnellisena telkusta kahta super-suosikkiohjelmaani: Vain Elämää ja Tanssii Tähtien Kanssa. Molemmat ovat todellisia hyvän mielen tehopakkauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma oli rentouttava! Työni on kyllä hetkittäin aikamoista selviytymistä ja näyttelijän lahjat kehittyvät, kun väsyneenä yrität antaa kaikkesi. Molemmat tv-ohjelmat ovat myös minun suosikkeja! Ihana Vain Elämää viimeisin jakso ;-)

   Poista
 2. Ihanaa lomaa! Upeita kuvia oli jälleen tarjolla, mutta kuva jossa oli pikkujollat kasassa, suorastaan vangitsi minun katseeni, aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma oli onnistunut! Pikkujollat ovat kyllä vangitsevat katseen myös luonnossa ;-)

   Poista