Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 15. syyskuuta 2014

Loppuviikosta alkuviikkoon

Vapaapäiväni menevät yleensä a) sosiaalisia suhteita hoitaessa tai b) urheillessa ja terveellisen ja hyvän ruuan hankinnassa ja valmistamisessa. Näin kovasti vaivaa ja vaihdoin loppuviikon työvuoroni, jotta pääsin torstain tennisvalmennustunnilleni. Loppuviikko painottui muilta osin sosiaalisuuden puolelle. Kävin erään ystäväni kanssa lounaalla Prestossa. Ruoka oli hyvää, mutta palvelussa oli vielä hieman toivottavaa. Onneksi seura oli mitä parhainta! Kun sitä kerta oltiin keskustassa niin pitihän sitä poiketa kauppahallissa ja kauppatorilla hankkimassa muutamia hyviä raaka-aineita. Tulipa ihmeteltyä myös hotelliksi muuttunutta Havis Amandaa. Tatzu Nishin ideaan verhottu Amanda. 


Lauantaina saimme hyvän ystäväperheemme meille kylään. 


Emäntäkin sai pukea päällensä hiattoman beigen juhlavan kotelomekkonsa, enimmäisen kerran tänä kesänä (vielä ehti).  Jalkaani sain laittaa nämä kengät. Kengillä on hauska tarina. Ostin ne kerran matkoilta. Menin sisään kauppaan ostaakseni kunnon kävelykengät. Mies jäi odottamaan kaupan ulkopuolelle. Tulin kaupasta onnellisesti hymyillen. Mies kyseli löysinkö kävelykengät? Löysinhän minä.  Ystävämme ovat ihania kulinaristeja ja tarjoavat meille aina jotakin uutta ja jännää. Halusin keksiä jotakin normaalista poikkevaa heille. 

Menu oli seuraava: 

lohitartar
kanttarellitoast
hunaja-rosmariini glaseerattu saksanhirvi yrttisalaatin ja chilimajoneesin kanssa
Brownies kakkua vadelmien ja kermavaahdon kera

Saksanhirveä en ollut aiemmin valmistanut itse, mutta siitä tuli oikein onnistunut. Aion tehdä sitä toistekin. Se maistui myös herkkusuille ystävillemme.  Sunnuntaina teimme mieheni kanssa fillarilenkin ympäri Suvisaaristoa. Sää oli kerrassaan upea! Illalla saunan jälkeen mennessäni nukkumaan mietin, että kaikki on hyvin juuri nyt! Olen kiitollinen siitä, että minulla on näin ihana perhe ja hyviä ystäviä. 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille teille! 

1 kommentti:

  1. Kätevä emäntä oli näköjään loihtinut kauniit syyskattaukset olit loihtinut ja menukin kuulostaa fiiniltä finediningilta. Nuo köysikahvaiset kynttilahurrikaanit näyttävät taas kerran upeilta :)

    Noista "kävelykengistäsi" tuli mieleen, että arvostan suuresti sitä, että vaikka mieheni usein ihmettelee kenkä- tai laukkuhankintojani, hän myös osaa suhtautua niihin huumorilla. Tänä kesänä kauniit korkkarit ja laukut ovat jääneet melkeinpä käyttämättä, koska aika on mennyt merellä tai muuten veneen kanssa.

    Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista