Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

perjantai 6. syyskuuta 2013

Onnea ja objektiivi

Vietin syntymäpäivääni alkuviikosta tai sanotaanko, että vanhenin alkuviikosta. Aloitin merkkipäiväni heräämällä klo 3.15 lähteäkseni töihin. Sellaisen aamuherätyksen jälkeen, kun katsoo iltapäivällä peiliin, luulee muuten oikeasti vanhentuneensa enemmän kuin vuoden. Ilman peiliin katsomistakin tunne on kuin satavuotiaalla. Etenkin, kun jatkaa tätä samaa kolme päivää peräkkäin ja se kolmas aamu on syntymäpäivä. Niin, että hyvää yötä ja huomenta ja onnea vaan! 


Kotiin päästyäni vaivuin päiväunille aurinkotuoliin. Mikään ei ole rentouttavampaa kuin nukkua hieman viileällä säällä auringossa ulkona lämpöisen peiton alla. 
Perheeni saapui hetkeä myöhemmin laulaen onnitteluja. Poikani ehdotuksesta he olivat hankkineet minulle uuden objektiivin kameraani. Niin ja tietysti suklaata! Syntymäpäivä ei voisi olla täydellinen ilman suklaata. (Pätee kyllä kaikkiin päiviin.) 

Tänään oli viikon ensimmäinen vapaapäivä, joten lähdin fillarilenkille kameran ja uuden objektiivin kanssa. 
 Olen ihastellut auton ikkunasta työmatkoillani tällä viikolla kukkaniittyä, jonne suuntasin tänään harjoituskuvauksiin. 
Ehkä innostuin hieman liikaakin kuvaamaan näitä kukkia, mutta upeita olivat. Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua! 

 

  

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana kukkapelto, missä tuollainen sijaitsee? Ja kerro ihmeessä, millaisen objektiivin sait? Onnea vanhenemisen vuosipäivän johdosta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaniitty on Latokasken ja Nöykkiön rajamailla. Objektiivi on tuollainen AF 70-300mm. !:4-5.6 tele-macro. Tulet näkemään täällä varmasti harjoituskuviani. Kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Oi miten ihania kukkakuvia! Hienon lahjan sait ja suklaatakin vielä ;) Myöhästyneet onnittelut eräältä, joka vanheni entisestään jo sunnuntaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neitsyt siis sinäkin, onnea! Kiitos onnitteluista!

   Poista
 3. Mahtavat kuvat! Olipa hyvä synttärilahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että olet löytänyt tänne lukijaksi! Tervetuloa!

   Poista