Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 28. maaliskuuta 2016

#familytime #campfire #camping #happy

Mieheni kanssa olemme nyt reissanneet työmme puolesta enemmän kuin matkalaukkua jaksaa innoissaan pakata ja lentokoneessa istua. Päätettiin siis viettää rauhallinen pääsiäinen täällä kotona perheen kesken. Tässä tulee pääsiäisemme tunnelmia kuvien muodossa: 



"Onko siis pakko poseerata näiden sun naurettavien narsissien kanssa?"



Ollaan keräännytty monen monta kertaa pöydän ympärille ruuan äärelle. On ihana, että koko perhe on kasassa. Niin ja kerrankin kaikki olivat tyytyväisiä lounaaseen, kun valmistin pitkästä aikaa etanoita. 

Lampaanviulu, valtava määrä valkosipuleja, tuoreet yrtit, minttuhyytelö ja punaviini. Kyllä pääsiäinen on aika mukava. 




Mieheni ja poikani innostuivat rakentamaan yhteen avaraan tilaan väliseinän, jotta poikani saa lisää yksityisyyttä. Yksi rakennuslevy näkyykin tässä kuvassa, jos on tarkkasilmäinen. 
Rauhallisten päivällisten lisäksi he ovat siis huolehtineet siitä, että on kuulunut kaikenlaista nakutusta ja olohuoneemme on näyttänyt joltain aivan muulta kuin viihtyisältä kodilta. 



Pihasta löytyi elonmerkkejä. 

 Sunnuntaina kävin aamukävelyllä Seurasaaressa rakkaan ystävättäreni kanssa. Päädyimme sieltä vielä kahville Torpanrantaan. Oli ihana nähdä häntä pitkästä aikaa! Tulee nähtyä liian harvoin ja soitellakin voisi useammin. 



 Olin yrittänyt muutamana päivänä houkutella perhettämme Helsinkiin ravintolaan syömään. Ehdotukseni ei saanut kannatusta, etenkään lastemme keskuudessa. Oli kuulemma niin ihana olla vain kotona. No kiva kuulla toisaalta että he viihtyvät kotona. 

Eipä siinä sitten mitään. Meikäläinen laittoi nuotion pystyyn takapihalle ja pyysi perheen nuotiopiiriin grillaamaan. Kaikki tulivat todella mielellään! Grillikausi on nyt avattu, eikä millään Weberillä vaan avotulin.



Siinä vaiheessa, kun ilmoitin, että jälkiruuaksi voivat grillailla vaahtokarkkeja kuulin iloisia huudahduksia: "äiti on ihan paras!". Lasten snapchat ja instatilit täyttyivät nuotiokuvista ja hashtageistä familytime jne. Tässä se taas nähdään, että monesti ne yksinkertaiset asiat ovat niitä parhaita. 

Tänään olen juonut kahvit auringossa ulkona, ruopsuttanut pihaa ja tallillakin on taas vietetty aikaa. 

Niin ja mikä parasta pääsiäisenä Yle2 on lähettänyt koulu- ja esteratsastuskisoja maailmancupista Göteborgista! Kiitos Yle! 
 
Oikein hyvää alkanutta viikkoa! 

Terveisin hevostäti. 

 

 


 
  



 
 

8 kommenttia:

  1. Aivan ihana pääsiäinen on teillä ollut. Yhdessä oloa ja nautiskelua perheen kesken, huippua! Tuon kisun ilme kyllä oli mainio =D. Hieman oli väsähtänyt poseeraamiseen =D. Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kissapoika ei tosiaan aina jaksa näitä mun kuvaussessioita ;-)

      Poista
  2. Hauskat poseerauskuvat! =D Ehkäpä pienoista närkästystä saattaa olla nähtävissä kissaherran ilmeessä.....vai oliko kenties huolissaan arvokkuutensa puolesta ;)

    Oi että! Todella ihanat pääsiäispyhät olette viettäneet perheen kesken rentoutuen ja nauttien.
    Kevätkin etenee nyt aimo harppauksin, joten sisällä ei malttaisi pysytellä enää ollenkaan. Kohta täälläkin päästään toivottavasti pihaa rapsuttelemaan. Veneen "rapsuttelu" on jo varovaisesti aloitettu ;)
    Kaikenlaista kivaa ja keväistä kuluvaan viikkoosi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväistä alkavaa viikkoa myös sinulle ja hyvää veneen rapsuttelua!

      Poista
  3. Ihan pehmoiset tassut teidän kissapojalla <3 Sait upeasti taltioitua sekä kissan suloisuuden että ihanat pääsiäistunnelmat kuviisi.

    Yllätyn itsekin joskus siitä, miten joku pieni asia voi olla (ystävien tai veljen) lapsille iso ilon aihe. Esimerkiksi uuden vuoden kemuihin olin tehnyt mango-pannacottaa ja koristelin annoslasit isoilla cocktail-sateenvarjoilla. Lapsivieraat keksivät kilvan kaikkea hassua niistä koristeista ja aikuiset koristelivat niillä tukkansa (myös miehet) :D Vaahtokarkkien grillaaminen on myös mukavaa yhdessä oloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, monesti todellakin elämän pienet asiat ovat niitä parhaita.

      Poista
  4. Hello,
    Very nice pictures.
    And what a lovely food. It looks very cozy.

    Many greetings,
    Marco

    VastaaPoista