Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 5. kesäkuuta 2014

Niitä ihania kesähetkiä

Eilinen päivä oli sellainen täydellinen kesäpäivä, jota on ilo ja onni muistella sitten talvella. 
Aamu alkoi kiireettömällä hetkellä terassilla kahvikupin kanssa. Lähdin sen jälkeen Nuuksioon kolmen työkaverini kanssa ratsastamaan islanninhevosilla. Saimme ratsastaa maastossa pieniä metsäpolkuja, kaatuneiden puiden yli, jyrkkiä ylämäkiä puunoksia varoen ja upeita alamäkiä ihastellen alkukesän useita erilaisia vaaleanvihreän sävyjä luonnossa. Saimme ratsastaa tölttiä kaviot kopsuen hiekkatietä pitkin ja laukata harjat hulmuten. Mietin siinä laukatessani lempeässä kesäsäässä, että hevosen kanssa luonnossa laukkaamisessa on vapaudentunne, jota ei monessa lajissa tavoita. Retkemme päättyi siihen, kun saimme pestä hevoset laitumella ja katsoa kuinka ne innoissaan paalittelivat vieressämme vapaana. Valitettavasti kameraa ei reissussa ollut, koska minulla ei ollut mitään laukkua. Työtoverini napsi joitakin kuvia pienellä taskupokkarillaan. Mikäli saan häneltä kuvia jossakin vaiheessa, yritän laittaa niitä myös tänne. 


Iltapäivällä menin pursiseuramme saareen. Istuin seuramme vanhan talon terassilla kahvilla nauttien auringonlaskusta ja siitä hurmaavasta tunteesta, että tässä se kesä nyt on aivan parhaimmillaan! Hymyillytti. 

Pavenin rakennus oli saanut uuden maalin ja kylläpä se olikin kaunis! 
PAVEN
Seuramme ESF järjestää kesällä keskiviikkoisin purjehduskilpailut Pentalan saaressa. Illan kruunasi se, että poikani onnistui voittamaan optimistijolla luokan kilpailut. 

Voi kesä -miten olinkaan sinua kaivannut! 
Nautinnollisia kesähetkiä! 


  

8 kommenttia:

 1. Kesä on nyt täällä ja siitä on todella ilo nauttia! Voi miten ihanalta kuullosti tuo teidän ratsastus reissu. Minä olisin halunnut olla pienenä hevostyttö, mutta se tyssäsi siihen, kun en uskaltanut nousa hevosen selkään =D. Miten lie kävisi nyt tässä iässä. Tuo Paven on tosi kauniilla paikalla ja kaunis rakennus. Ollaan ajateltu joskus mennä sinne syömään. Ihanaa alkavaa kesäistä viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin lapsena / nuorena ponityttö. Suosittelen kyllä Pavenilla ruokailua. Hyvää viikonloppua myös teille!

   Poista
 2. Pavenilla on aina kaunista ja ihana merellinen tunnelma. Kaunis sää sen kruunaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, tunnelmallinen paikka todellakin ja lapsille ihana treenipaikka. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Todella ihanat ja kesäiset kuvat, erityisesti tuo ensimmäinen kuva, upea! Hyviä tuulia teidän kesäänne... ja hyvä, kun vesitankin korkki löytyi:) Meriterveisin, Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen kuva on otettu Pavenin ravintolan kuistilta. Täytyy sanoa, että näkymä sieltä ulos on aina yhtä sykähdyttävä. Oli todellakin onni, että se turhauttavan etsinnän jälkeen vesitankin korkki löytyi kuin löytyikin ihan omilta jäljiltäni. Ehdin kyllä siinä muutaman kerran kiroilla katkennutta ketjua, jonka tulisi pitää korkki kiinni reiässä. Taisi siinä muutama hikipisarakin jo kirvota otsalle. Hyvää kesää myös sinulle!

   Poista