Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 30. joulukuuta 2013

Elämää joulun jälkeen

Palasin eilen työmatkalta Kööpenhaminasta kotiin. Joulukoristeet näyttivät jotenkin niin auttamattoman surullisilta, että tänään ne siivotaan kaikki laatikkoon odottamaan seuraavaa joulua. Jäljelle jää vain kuusi ja sekin armosta vain muutamaksi päiväksi, sitten se lentää kaaressa ulos. Kevät saa tulla! Tässä kuitenkin muutamia ihania hetkiä joulusta isovanhempien kanssa meillä kotona. 


Lahjavahti kuusen alla.

Kiitos kaikille osallisille, tämä oli onnistunut joulu! Nyt tarkastellaan seuraavaksi, että mitä tästä vuodesta jäi käteen ja mitä toiveita / haaveita / tavoitteita / lupauksia ensi vuodelle
asetetaan! Hyviä välipäiviä!  


6 kommenttia:

 1. Teillä on ollut aivan ihana ja tunnelmallinen joulu! Minä olen ihan samanlainen, kun joulu on ohi, koristeet saa lähteä heti! Kevät tulee tosiaankin N Y T nyt =). Huomenna vietetään vuoden viimeistä päivää, jännittävää katsoa, mitä se uusi vuosi tuo tullessaan =D. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, joulu on niin menneen talven lumia ;-) Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Näissä kuvissa silmä lepää. Kauniin, lämpimän ja tunnelmallisen joulun olette viettäneet. Pikkuiset, vanhemmat ja isovanhemmat. Joutaako se joulu vielä ulos? :)
  Iloa ja säihkettä uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloa ja valoa myös sinne uuteen alkaneeseen vuoteen!

   Poista
 3. Todella kauniin, ihanan ja tunnelmallisen joulun olette saaneet viettää yhdessä koko perhe. Minä en ihan vielä raaski kerätä koristeita pois, mutta loppiaisena ne kaikki sitten lähtevät :) Toivotan sinulle ja perheellesi paljon iloa ja onnea tulevaankin vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, onnea ja iloa myös sinulle ja perheellesi!

   Poista