Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Uusi perheenjäsen

Perheeseemme muutti tänään uusi perheenjäsen. Hän on 1,5v. kissapoika. Kyllä on saatu tänään jo monet kerrat nauraa sen toilailuille ja ilmeille. Voin hyvin uskoa, että ihmiset, joilla on kotieläimiä elävät pidempään ja terveempinä, kuin ihmiset joilla ei ole kotieläimiä. 
Miten paljon kodikkuutta, iloa ja lämpöä se onkaan jo tuonut meille! Tutustuminen puolin ja toisin on luonnollisesti kesken, mutta ensivaikutelma on hyvä.


Kotiuduttuaan se lähtee varmasti innoissaan hiirestämään lähimetsiin! Lempeää ja kodikasta sunnuntaita!  

11 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa! Onnea uudesta, suloisesta perheenjäsenestä ♥ Herkät ja koskettavat kuvat lapsistasi ja ihanasta kissapojasta, minulla ihan sydän sulaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä meilläkin melkein kyynel tuli silmäkulmaan, kun talossa on taas hännänheiluttaja.

   Poista
 2. Mitkä kuvat ja maailman suloisimmat kuvattavat! Ja kissat on kyllä kivoja, teidän on varsinainan karvapalloihanuus. Tsempit sinne tutustumisiin, hyvältä näyttää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä on karvapalloa nyt silitelty ja halailtu ja kaikki olemme niin onnessamme!

   Poista
 3. Oi miten suloinen <3! Onnea hurjasti! Kotieläimet ovat kyllä ehdottomasti yksi elämän suola vai sokeri, taivat olla molempia =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on! Kyllä ne tuovat kotiin paljon iloa ja lämpöä!

   Poista
 4. IHANA karvapallo! :) Meilläkin asustaa kaksi karvanaamaa, mahtavia tyyppejä! :) Mikä teidän kisukaverin nimi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän karvanaama on Jesse. Kissat ja koirat ovat aivan huipputyyppejä!

   Poista
 5. Äskeinen oli siis Sallamarilta, signeeraus unohtui :)

  VastaaPoista
 6. ♥ oi kuinka kaunis kissa :) onnea uudesta perheenjäsenestä ! itellä on tällä hetkellä vain 2 kissaa :D toinen oli täysin villilapsi jonka kesytin ja toinen on uusi tulokas Mainecoon-tyttö joka täyttää tässä kuussa 1 vuotta :D kissakekkerit tiedossa !

  asun itse maalla sukutilalla ja kissoillani on tilaa myös liikkua ja elää sitä kissanelämää ;) haaveena on saada kukko ja kanat ja omat hevoset. muuten laitumillani ovat olleet vain kaverien hepat kesälomalla :) eläimet ja lapset ovat luonnon lisäksi ihan parhautta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että eläimet ja luonto tuovat jotenkin elämän tärkeät asiat esille. Lapset taas opettavat meitä elämään tässä hetkessä.

   Poista