Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 21. lokakuuta 2013

Timantit ovat ikuisia

Voi mikä ihana aamu! Siis olenko sanonut jo monesti, että rakastan lunta ja aurinkoa! Eilen sain loistavia uutisia ja tänään hymyillytti aamusta jo niidenkin takia. Lupaan kertoa niistä täällä lisää, kun nimet ovat paperissa. Siitä tulee niin mielenkiintoista! Aamutoimia kylpyhuoneessa tehdessäni laitoin vaniljakynttilän palamaan, kuten niin monena aamuna. Kynttilän polttaminen aamulla luo päivään rauhaa ja harmoniaa ja auttaa keskittymään hyviin asioihin. 

Hymy levisi, kun saavuin keittiöön aamukahvia keittelemään ja näin, että maassa kimelteli. Ei nyt ihan lunta, mutta huuraa kuitenkin. Aivan kuin maa olisi täynnä pieniä timantteja! Rauhallisen aamukahvin jälkeen lähdin nopeasti pitkälle lenkille.
Kotiin palattuani maistuikin jo lounas ja sen päälle kuppi lämmintä glögiä. 
Lapset palasivat koulusta ja vanhin tytärkin on palannut Ruotsin purjehdusleiriltä. 
Koko perhe siis kasassa. "Opi välillä pysähtymään,
muuten mikään arvokas
ei ehdi saada sinua kiinni.
"


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia huurasta! Itse valitettavasti jouduin kiirehtimään aamupimeässä töihin, en päässyt nauttimaan tästä huurasta. Toisella kerralla sitten =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä varmasti tämä tilaisuus toistuu vielä tämän syksyn / talven aikana. Iloista päivää!

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia! Nyt on niin ihanaa, kun on lunta maassa (ainakin täällä Oulussa) ja vielä aurinko paistaa. Kiva kuulla lisää niistä loistavista uutisista. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Pian voin niistä kertoa myös täällä, siis uutisista.

  VastaaPoista