Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 20. elokuuta 2017

Muita muistoja kesälomasta

Kesälomani aikana ehdin tehdä paljon muitakin kivoja asioita, kun viikon purjehdusloman. 
Tässä niistä muutamia: 

Teimme mieheni kanssa päiväpurjehduksen Isosaareen. Tämä saari oli kiva uusi tuttavuus. Lounasta söimme saaren Upseerikerholla. Saarella olisi ollut myös golfkenttä. 
Muuten onnistuneen päiväretken tappioksi koitui mereen pudonneet aurinkolasini, jotka sukelsivat pohjaan aivan saman tien.  


Vietin yhden lomapäiväni tanskalaiseen tapaan kotilaiturissa veneellämme. Mukaani ostin uuden Lantliv -lehden ja nipun porkkanoita, lohileipiä ja tietysti tuoreen croissantin ja viikunahilloa cappuccinon seuraksi. Oikeastaan todella rentouttavaa vain viettää aikaa veneellä eli meidän "kesämökillä". Tanskalaiset viettävät kuulemma tällä tavalla aikaa veneillään useinkin ja kutsuvat jopa ystäviä veneelle kotisatamaan. Miksipä ei?Kesälomalla on kiva laittaa ruokaa, kun kerrankin on aikaa kokeilla uusia reseptejä. 


 
Nautin myös siitä, että sai istua kotiterassilla ja lukea kirjoja tai siitä, että kerrankin on aikaa järjestää ne pöydille kerääntyneet paperipinot tai käydä läpi ne vaatekaapin käyttämättömät vaatteet. 

Urheilin lomallani päivittäin, sillä liikunta tuottaa niin paljon hyvää mieltä. 
Ratsastin, lenkkeilin, pelasin tennistä ja fillaroin
Kävin yhtenä päivänä melomassa Moisön ympäri tyttäreni kanssa. Päiväretki Hankoon oli hauska päivä. Seurasimme Sea Horse GP-tason estekilpailuja, söimme sushia ja tapasin ystävääni. 
Kävin yhden ystäväni kanssa Pavenilla syömässä ja juomassa lasilliset. Toisen ystäväni kanssa vietimme aamupäivän kahvitellen Larun Paseossa ja kävimme Kauniaisten Hali-liikkeessä. 

 
Osallistuimme pursiseuramme rapujuhliin ja tanssimme aamuun asti. Nukuimme yötä veneellämme. Tein päiväretken Lahteen maailman parhaan optikkomme Optiminäön Eevan luokse hankkimaan uudet silmälasit ja aurinkolasit. 


 Näin se kolme viikon loma meni. Koen aina loman jälkeen loma-ahdistusta ja ensimmäiset työviikot ovat kovin tahmeita (olipa työ kuinka kivaa tahansa). 

Luin hiljattain artikkelin siitä, miten ihmiselle tekisi hyvää sellainen lyhyempien lomien pitäminen useammin, sillä silloin työhön palaaminen ei olisi niin ahdistavaa, kun pian olisi taas uusi miniloman tulossa. Silloin ihmiselle ei kuulemma myöskään kertyisi niin suurta väsymystä ja lomantarvetta, kun lomaa olisi vähän väliä. En tiedä toimisiko? 

Tässä vielä yksi kuva viimeiseltä kesälomapäivältäni. (Se paniikki, kun kaikkea kivaa haluaisi vielä ehtiä tehdä). Fillaroimme mieheni kanssa hakemaan kumivenettä Espoon Pursiseuralta, joten paluumatka taittui veneellä. Tykkään kovasti ajella kumiveneillä, joten sain ajaa kotimatkan :-) 

 
 Iloista arkea kaikille teille, jotka olette kesälomanne jo pitäneet! Eiköhän se tästä. 
Täytyy alkaa suunnittelemaan, jotakin mitä odottaa. No, tänään olen jännittänyt kämmenet hiessä poikani SM-purjehdustuloksia Espoon Pursiseuralta ja illalla on taas ratsastustuntini, kämmenet hiessä heppalistaa odotellen.  

  

2 kommenttia:

 1. Hei,

  ihana kesäloma ollut sinulla ja perheelläsi :). Kyllä se on niin täälläkin arjen alkamisen jälkeen, että takkuista meno on. Minut valtaa aina haikeus kun kesä on ohi. Vaikka nyt onkin vasta elokuu, niin syksyn tuntu on ilmassa jo voimakkaana.
  Tuo on hyvä idea, että suunnittelee taas jotain (lue matkaa) niin onhan taas mitä odottaa.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kauhea haikeus aina iskee kesän jälkeen. Hyvää syksyä silti!

   Poista