Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Italian tuliaisia

Kerroin teille varmasti jo aiemminkin, että tein vuoden alussa päätöksen, että en osta tämän vuoden aikana uusia vaatteita. Päätökseni johtui siitä, että vaatekaapistani löytyi vaatteita, joissa roikkui vielä hintalaput ja vaatekaappini pursui vaatteita.

Huomasin, että syy tähän oli: 
1) käytän uniformua 4-5 päivää viikossa aamusta iltaan
2) kuljen työpäivinä kotonaoloaikani yöpaidassa ja villasukissa
3) vapaapäivinä lähden usein aamusta urheilemaan urheiluvaatteissa ja vietän loppupäivänkin usein jonkin sortin urheiluvaatteissa. Päätökseeni sisältyi poikkeama: sukkia ja alusvaatteita saa ostaa. Lisäksi olen kenkähullu, joten en kieltänyt kenkien ja laukkujen hankkimista itseltäni. Tiesin, että siihen en pystyisi. Olen hankkinut kaikki kenkäni ja laukkuni ulkomaan matkoilta varmasti viimeisen kymmenen vuoden ajan. Ne ovat aika kivoja tuliaisia, sillä silloin muistuu aina kengät jalkaan pukiessa jokin ihana matkakohde ja sen tapahtumat. Kengät kun ovat kuitenkin käyttöesineitä, niin ei kerry sitten kotiin mitään turhaa turistirihkamaa. Italian tuliaiseksi ostin nämä rennot ja mukavat nahkatennarit. Kengillä ja laukuilla saa myös helposti syntymään hauskaa uutta ilmettä vanhoihin klassisiin vaatteisiin.     


Italian tuliaiseksi löysin vielä pitkään etsinnässä olleen uuden käsilaukun. Olen pitkään etsinyt sporttista ja rentoa laukkua, jonka voisi vetää olan yli. En osaa kantaa tyylikkäästi käsilaukkua käsivarrellani vaan koen sen jotenkin todella vaivalloiseksi. Huomaan myös olkapääni menevän helposti jumiin, jos joudun kantamaan laukkua kädessäni. Laukun tulisi sopia vaatteisiini, jotka yleensä ovat mustia, beigejä, valkoisia, ruskeita tai tummansinisiä. 
Lisäksi olen etsinyt laukkua, joka ei näytä suurelta, mutta joka söisi kuitenkin tarvittaessa mm. järjestelmäkamerani. Laukku tulisi olla myös sellainen, joka on helppo pakata pieneen tilaan mukaan matkalaukkuun. Tämä italialainen kaunokainen täytti kaikki toiveeni!  


Italian tuliaiseksi toimme myös Pellinin kahvipapuja. Tosin kahvipavut saapuivat Suomeen vasta meidän jälkeemme lastemme optimistijollakiertueen pakettiauton mukana. 

Tuntuipa jotenkin pinnalliselta tämä postaus, mutta kuten sanottu, olen kenkähullu ja ehkä vähän laukkukin(hullu).  

Kivaa iltaa sateesta huolimatta! 

10 kommenttia:

 1. Eikä ollut yhtään pinnallinen. Jokainen nainenhan tarvitsee kenkiä ja laukkuja pelkästään henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen!

  VastaaPoista
 2. Hienoja ostoksia. Minulla on sama juttu noiden käsilaukkujen kanssa, että en osaa kantaa niitä vaan aina on saatava olan yli. Eniten taidan kantaa nykyään kameralaukkua =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku tulee kulkea mukana, ei niin, että minä joudun kantamaan sitä :-)

   Poista
 3. Kaunis laukku ja juuri kivan kokoinen. Olen etsinyt jo pitkään jotain kivaa laukkua mihin nimenomaan saisi kaikki muut kamat ja sitten sen järkkärin :) ihana tuo sinun kenkäjuttu - siis että tulee aina mieleen muistot jostain reissusta kun laittaa ne kengät jalkaan.. Itsellä lähes kaikki vaatteet tai asusteet on ulkomailta ja on totta että tulee aina kiva fiilis ja voi muistella reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on hauska tapa elää jokin matka tai tunnelma uudelleen.

   Poista
 4. Ei ollut yhtään pinnallinen ;). Hyviä käyttötavaroita kulutukseen tarvitsee aina ja ei ole synti, jos ne vielä ovat kauniin näköisiä ja oman tyylin mukaisia. Hienot ajattomat ostokset ja pidän erityisesti noista sävyistä - menee sekä kevääseen että syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että käyttötavarat menevät kulutukseen ja silloin kun sellaisen mieleisen löytää, niin se kannattaa hankkia.

   Poista
 5. Aina pitää olla vaalea ja tumma käsilaukku, johon mahtuu muun tarpeellisen ohella myös järkkäri - ihan perusteltu ostos siis ja lisäksi kaunis ja ajaton. myös tossut näuttivät kauniilta ja mukavilta. Eikä ollut liian pinnallinen postaus :)

  Hyvät viikonloput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että täällä te kaikki puolustitte minun kerrassaan välttämättömiä hankintoja :-) Kivaa loppuviikkoa!

   Poista