Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 12. tammikuuta 2015

Tapahtui viikolla -taasko se viikko meni!

Saimme ystävältämme aivan yllättäin tuliaisen,kokonaisen lohen. Lähdin liikkeelle ajatuksella, että eiköhän tästä jotakin synny ja hyväähän siitä tuli. Eräänä aamuna katselimme perheemme tyttöjen kanssa pihaamme ilmestyneitä jälkiä. 


Tiistai meni ulkoillessa ja järjestellessä keskiviikon juhlia.Keskiviikkona olin kutsunut joukon ystäviäni meille juomaan lasillisen skumppaa. 
Kiva ilta, paljon juttua, naurua ja halauksia. Oli ihana nähdä heitä ja monet heistä tapasivat toisiaan ensimmäisen kerran. Olen aina ollut jotenkin hyvin iloinen, kun huomaan ystävieni nauttivan toistensa seurasta. Näin kävi jälleen.Olin kirjoittanut pieniä sampanja aiheisiä tunnettuja mietelmiä pöydällä olevaan koriin, kuten "A party without champagne is called meeting". Seuraavana aamuna taisin syödä jäljelle jäänyttä omena-oliivikakkua jopa aamiaiseksi. Sehän on sellainen terveyskakku, kun siinä on oliiviöljyä rasvan sijaan. Eikö niin? 


Ihastelin illalla saamiani tuliaisia. Ystäväni taitavat tuntea minut aika hyvin, kun tietävät tavaraähkyni ja tuliaiset olivat kaikki syötäviä, juotavia tai kukkia. Kiitos niistä, ne olivat mieleisiä! 


Iloitsin, että tennisvalmennustuntini alkoivat jälleen joulutauon jälkeen. 


Perjantai meni projektini parissa. Olemme vaiheessa, jossa kaikki pintamateriaalit pitää aivan juuri olla lyötynä lukkoon. Monet asiat vaikuttavat toisiinsa. Joten, jos muutat yhden osatekijän, siitä seuraa monesti useita muutoksia. 


Olimme suunnitelleet tennisporukkani kanssa glögille menoa ennen joulua. Emme onnistuneet löytämään silloin sopivaa päivää. Menimme perjantai iltana testaamaan Tehtaankadun Sandron. Ruoka oli hyvää ja seura hauskaa! Glögiä ei kyllä juotu. 


Viikolla onnistuin tekemään kaksi pitkää kävelylenkkiä ja yhden pitkän (minulle pitkän) juoksulenkin. Pysyin siis tavoitteessani. 


Viikonloppu on sujunut lenkkeillessä, hyvää ruokaa syödessä, saunoessa ja lumitöitä tehden. Niin ja tänään söin pitkään aamiaista ja lorvin pyjamassa viimeisen lomautuspäiväni kunniaksi. Kyllä neljän viikon lomautus meni nopeasti, tähän olisi voinut tottua! 


Olen huomannut, että pidän kovasti siitä, jos voin tehdä asioita, joita en ole tehnyt aiemmin. Viime viikkolla se oli jousiaammunta poikani opastuksella. Tällä viikolla otin Yoogaian (nettijoogatunnit) viikon kokeilun. Tänään osallistuin yhdelle tunnille saadakseni hieman jäseniä venyteltyä. Ajatus siitä, että voin valita juuri minulle sopivan tunnin juuri sopivalla hetkellä tuntui aika kivalta. Eikä matkoihinkaan mennyt aikaa lainkaan ;-) 

Voikaa paremmin kuin muut ihmiset!  Nyt nukkumaan, huomenna alkaa mun arki.  

4 kommenttia:

 1. Yoogaian kokeiluviikko täälläkin käynnissä. Ensimmäinen tunti ok. Ajatus että voi tehdä sen koska vaan tuntuu hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä nyt kaksi tuntia takana. Ensimmäinen hyvä ja toinen vähän turha. Kivaa, että sitä voi tehdä ilman aikataulua kotona. Ajattelitko jatkaa sitä koeajan jälkeen?

   Poista
 2. Onpa sulla ollut touhukas viikko. Ja kivaa varmasti, kun on aikaa tavata ystäviä! Ehkä on kuitenkin myös kiva, että työt alkavat? Toivotan oikein reipasta työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana, kun oli aikaa olla perheen kanssa ja tavata ystäviä. Oli aikaa urheilla, katsella leffoja ja lukea. Oli aikaa tehdä rauhassa kunnon ruokaa ja nukkua riittävästi.Oli aikaa nauttia elämästä. Tässä tilanteessa, kun tiesin ajan olevan kuitenkin rajallinen, niin nautin joka hetkestä ja pelkäsin sen pian loppuvan. Saattaa tietysti olla, että jos tilanne olisi toinen voisi sama tilanne tuntua ahdistavalta. Tiedä häntä. Reipasta viikkoa myös sinne!

   Poista