Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Täällä taas

Saavuin taas tänään tänne toiseen (nykyiseen) kotikaupunkiini, Köpikseen. 
Tuulee niin, että seitsemännentoista kerroksen hotellihuoneeni ikkunat kolisevat ja tuuli suhisee. Keväistä täällä silti on, kuten oli kotonakin.  Huomenna suunnittelin käyväni aamiaisen jälkeen jälleen kylillä pyörähtämässä. Juon siellä kahvit ja syön lounaan. Saatan ostaa myös kukkia kotiin. 
Sen jälkeen käyn salilla ja sitten lähdemme piipahtamaan Genevessä.  Mahdollisesti käyn salilla ensin ja menen kylille sen jälkeen. Katsotaan mikä on fiilis huomenna. 

Kööpenhaminassa on aika hauska asuntolaivahotelli. En ole siinä asunut, mutta monesti olen hotellia ihastellut ohikulkiessani. Ainakin olisi merellinen sijainti, jos haluaa asua hieman normaalista poiketen.  http://www.cphliving.com/Rentouttavaa viikonloppua! 


10 kommenttia:

 1. Heipsan! Tuota laivahotskua olen minäkin joskus katsonut, mut Scandicissa ison perheen kanssa yleensä oltu :-) Olettko siis Köpiksessä nyt vakituiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo paljon lennellään sieltä. Nyt mulle osunut suunnilleen joka viikko 1-3 päivää siellä. Mitenkä teillä menee siellä rapakon takana?

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia jälleen tarjolla, kiitos! Näytti todella keväiseltä ja kauniilta. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana uusi blogituttavuus, lukijaksi jäin :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tervetuloa! Iloista viikonloppua myös Sinulle!

   Poista
 4. Ihania ja keväisiä kuvia täältä löytyi! Tuo hauska asuntolaivahotelli on minusta kyllä aika houkutteleva vaihtoehto tavanomaiselle hotelliasumiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntolaivaa olisi kiva kokeilla, pääsisi taas veneilyn makuun ;-)

   Poista
 5. Ihanan keväisiä kuvia!

  http://www.hillamaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista