Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tapahtui viikollaSe on sitten helmikuu. Maanantaina vanhin tyttäreni palasi kotiin purjehdusleiriltä, paikasta jossa palmut huojuvat ja meri ei jäädy. Oli ihana nähdä hänet hymyilevänä ja kauniisti päivettyneenä. Tuulta oli riittänyt, jopa siinä määrin, että eräänä päivänä kisat oli jouduttu keskeyttämään liian kovan tuulen vuoksi.  Maanantaina palasin jälleen pulpetin ääreen ja jatkoin ranskanopintojani. Pieni frankofiili minä nostaa taas päätään. Uudessa ryhmässä puhuminen ranskaksi kehittää myös itsensä nolaamisen taitoa ;-) 

Illalla minulla oli tapaaminen sisustussuunnittelu asiakkaani kanssa. Pääsimme mielestäni hyvin eteenpäin. Kysessä on siis yhden Vantaan asuntomessujen talon suunnittelu kesälle 2015. 

Tiistaina pääsin toisen työni puitteissa osallistumaan todella mielenkiintoiseen luentoon. Luennoitsija oli Helena Prytz (psykologi ja kriisiterapeutti). Aiheena ihmisen käyttäytyminen kriisitilanteissa ja niiden jälkeen. Aiheeseen sisältyi myös ensiapuoppeja kriisitilanteissa auttajille. 

 Kävin tyhjentämässä Akseli kirppiksen myyntipöytäni. Kierrätys on ollut viikon teema. Meillä on tuon Akselin pöydän lisäksi käynyt harva se ilta joku hakemassa jotakin myymäämme tuotetta. Milloin on haettu kuivapukua ja milloin lasten pieneksi jääneitä lasketteluvarusteita. Tulee hyvä mieli, kun tavaroille löytyy uusi käyttäjä. Nuorin tyttäreni on ollut flunssassa alkuviikon ja mieheni tämän loppuviikon. Toivottavasti emme saa lisää potilaita! 

Keskiviikkona kävin hammaslääkärissä.
Hammaslääkäri määräsi kaksi päivää urheilukieltoa. Jouduin siis jättämään tämän viikon tennistuntini väliin. Siitä turhautuneena lähdin pitkälle kävelylenkille ja testasin uuden  kaalipiirakan ohjeen. 


Tilataidetta?

Tänään lapsillamme oli lauantai koulupäivä. Aamulla kiireessä pihassa tehdyt lumityöt ja iltapäivällä niiden loppuun saattaminen toimivat hyvänä hyötyliikuntana. Aamun lumitöissä minua ilahdutti erityisesti se, että poikani tarttui lapioon aivan pyytämättä vain auttaakseen minua. Kyllä hänestä herrasmiehen ainestakin löytyy.  Tämä ilta meni mukavasti perheen kanssa ruokaillessa ja Putousta katsoessa. Huomenna olen luvannut valmistaa blinejä. Ne ovat ihanaa talviruokaa! Illalla meille saapuu viikoksi eräs yhdeksänvuotias ranskalainen vaihto-oppilas tyttö viikoksi asumaan. Hieman jännittää taas koko homma. Meillä on kokemusta ko. vaihdosta yhden kerran aiemmin. Silloin meillä oli kaksi ranskalaista vaihto-oppilasta ja kaikki meni todella hyvin. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin päätän raporttini tänään. Leppoisaa sunnuntaita! 
  

4 kommenttia:

 1. No jopas teillä on ehtinyt tapahtua:)
  Leppoisaa sunnuntaita myös sinulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä sattuu ja tapahtuu jatkuvasti ja hyvä niin. Osa sattumuksista jäi jopa blogin ulkopuolelle. Kivaa tiistaita!

   Poista
 2. Selvästikin touhukas viikko. Minulla on sama kaappien tyhjennys ja kierrätysteema meneillään! Onhan se työlästä, mutta ah niin tarpeellista ja erityisen kiva saada väljyyttä kaappeihin ja varastoihin :)

  VastaaPoista
 3. Totta, olisi ihana saada tilaa kaappeihin ja varastoihin, mutta jotenkin sitä tavaraa näyttää aina tulevan lisää. Vielä on matkaa noihin tyhjiin säilytystiloihin ja avaraan autotalliin. Ainakin tässä perheessä. Entäs siellä?

  VastaaPoista