Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tapahtui viikolla

Alkuviikon olin vanhimman tyttäreni kanssa kaksin New Yorkissa. Siitä kirjoitan aivan oman postauksen lähipäivinä. Kotiin palattuani lähdin hakemaan poikaani autolla aikaeropöhnässäni ja peruutin päin hyvin näkyvää tolppaa. Kaikkea se väsymys teettää. Note to myself: Älä aja, jos väsymys on sitä tasoa, että koet olevasi muutaman promillen humalassa. 

Perjantai sujui  jouluhimistelyjen (sana lainattu http://skiglari-norppa.blogspot.fi/ blogin Norpalta) parissa. Sana kuvaa mielestäni aivan loistavasti sitä tunnelmaa, joka syntyy pienistä joulutunnelmaan virittävistä teoista. 

Valoja on laitettu pihaan ja silkkinauhaa kranssiin. Illalla keittelin glögiä ja söimme pipareita takan ääressä ja juttelin lasten kanssa. Kiva ilta. 
Lauantaina menin ystävättäreni kanssa käymään http://mondaytosundayhome.blogspot.fi/
blogin Päivin pop-up tapahtumassa. Siellä on aina niin lämmin ja kodikas tunnelma. Lisäksi tein taas todella ihania löytöjä kotiin. Astiat ovat jo täällä täydessä käytössä. Ystävättäreni kanssa päädyimme vielä kahvittelemaan ja juttua ja ideoita riitti taas tunneiksi.


Eikö ole ihania tuotteita? 

Aamulla isänpäivä alkoi sillä, että naapuri soitti rannasta, että veneemme kiinnitystä tulisi tarkistaa. Mieheni ryntäsi rantaan ja totesi vedenpinnan nouseen myrskyn takia niin paljon, että veneemme hyppäisi pian itse vedestä laiturille. Kiinnitysten ja fendareiden tarkistuksen jälkeen hän palasi isänpäivän kahvipöytään. Kahvit saatiin keiteltyä ja hiukset kuivatettua kahden sähkökatkoksen välissä. Tuhdin pekoniaamiaisen jälkeen oli hyvä suunnata appiukolleni ja hänen vaimolleen isänpäivän lounaalle. 

Isät. Appiukkoni ja mieheni. Hyvää isänpäivää kaikille isille! Viimeinen kesäloma-
viikkoni oli erittäin tapahtumarikas ja se sisälsi paljon upeita hetkiä! Kiitollisena aloitan uutta viikkoa! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 4 kommenttia:

 1. Mä niin tiedän tuosta väsyneenä ajamisesta ja koin syvää myötätuntoa auton kolhimisesta. Olen oppinut myötämään etten aina ole univajeen vuoksi ajokunnossa ja käytän taksia tms. ratkaisuja matalammalla kynnyksellä.

  Ihanat oli taas tunnelmat <3 Teilläkö on vielä vene vedessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ollut eka kerta, kun peruutan auton väsyneenä johonkin näkyvään esteeseen. Taidan olla huonompi oppimaan kuin sinä ;-) Vene nostetaan huomenna. Emme ole sillä olleet kyllä liikkeellä enää todella pitkään. Se nyt vain jäi.

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia taas kerran! Meidän kotiinkin on jo pikkuhiljaa alkanut sinne sun tänne ilmestymään jouluisia juttuja, kukahan lienee ollut asialla ;) Pihalle valoverkko jäi laittamatta, kun oli mokoma hajonnut ihan oudosti itsekseen lipaston laatikossa ollessaan. Mies tosin väitti että olen itse sen onnistunut rikkomaan ;) Täytyy mennä ostamaan uusi, tai ehkä jopa kaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kotona tapahtuu kummia ihan itsekseen ;-) Jos oikein arvaan niin, jouluiset jutut eivät ole ainakaan miehesi käsialaa ;-) Uutta valoa vain kehiin!

   Poista