Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

perjantai 22. marraskuuta 2013

Ha en trevlig helg!

Terveisiä kylmänkosteasta Tukholmasta! Nyt on kävelty ympäri kaupunkia muutamana päivänä. On aistittu kaupungin uusia tuulia ja käyty katsomassa vanhoja kulmia. Pukeutumisessa kuuminta hottia tuntuu olevan Krimiturkit. Muistatteko sellaiset isoäidin vanhat turkit. Minneköhän sekin mummin turkki on joutunut? Asuin Tukholmassa lähes 7 vuotta ja yhden kesän asuin Gamla Stanissa. Kävin katsomassa vanhaa kotioveani, se on tuo kuva, jossa on vihreä pieni ovi. (Kulku asuntoon oli aika haasteellinen, kun sinne johti kapeat kierreportaat ja minulla oli usein painava matkalaukku mukana). On käyty taidenäyttelyissä, joulutorilla, linnan pihalla, rannassa, NK:lla, syömässä, kahvilla, Östermalmilla ja Kungsträdgårdenissa. Muutama ihana joulukoristekin löytyi. Kädet on ollut aivan kylmissään ja pipoakin on kaivattu. Täällä ihmiset ajavat Volvolla ikkunat huurassa. Så mysigt! Päätän raporttini täältä Tukholmasta tähän.      
Oikein ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! 8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja tunnelmia Tukholmasta! Ihanaa viikonloppua myös sinulle =).

  VastaaPoista
 2. Yh. Toivottavasti porukka tietää mitä niskaansa vetää, en ole mikään ituhippi, mutta krimiturkkia ällöttävämpää vaatekappaletta saa hakea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Toisaalta uskon ja toivon, että monet niistä ovat jotain muuta kuin aivan aitoa karitsan tai sikiön nahkaa. Nykyään osataan tehdä todella aidon näköisiä jäljitelmiä turkeista. Osittain tästä johtuen "turkiksia" näkee taas enemmän kuin muutamia vuosia sitten.

   Poista
 3. Kiitoksia Tukholman tunnelmista, tulivat hyvään väliin kun poden edelleen kotona kipsiäni. vai sellaisia pukeutumistrendejä on lännestä tulossa... Minäkin suhtaudun kielteisesti turkiksiin, mutta keinoturkikset ovat ok, ja juuri niitähän ne valtavirralla tosiaan ovatkin.

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle NJ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkä kauan joudut vielä olemaan kipsissä? Kivaa viikkoa Sinulle myös!

   Poista
  2. Kävin tänään vaihdatuttamassa kipsin, kun käsi pääsi vanhassa jo väljentyneessä versiossa liikkumaan kivuliaasti napsuen. Ensi viikolla tulee 4 viikkoa kipsausta täyteen, mutta ei kuulemma kannata vielä haikailla vapautta. Käsi on edelleen kipeä ja ensi viikon kontrolliröntgenissä katsotaan miltä näyttää - todennäköisesti jatketaan kipsausta :/ Vähän jännittää millä aikataululla käsi tulee kuntoon, sillä olen jo investoinut itämaiseen seikkailuun tammi-helmikuussa. No ihan loppujen lopuksi: tämä on vain elämää jne...

   Poista
  3. No sinulla on JO neljä viikkoa takana. Kyllä se ihan varmasti kuntoon tulee tammi-helmikuuksi, eikö niin? Kyllä tuo varmasti positiivisuutta koettelee, mutta hyvin näytät jaksavan. Tsemppiä edelleen!

   Poista