Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Kevään merkkejä

Viime viikonloppu meni leppoisissa tunnelmissa, kevätpuuhissa ja kevään merkkejä havainnoiden. Niin mukavaa se oli, että ajattelimme jatkaa samalla kaavalla tämän pidennetyn pääsiäisviikonlopunkin.


Leikkailtuani elämäni ensimmäisen kerran Bauhausin kuvaston ohjeen mukaan omenapuita ja haravoidessani muistin, että minulla sattoi olla viinikellarissa jokunen roseviini unohtuneena, joten totesin, että olisi aika siirtyä talvisesta punaviinistä roseeseen. 
(Toivotaan, että en onnistunut tappamaan noita omenapuita). 
 


Grillaamme toisinaan myös talvella, mutta kauden ensimmäiset parsat tuli grillattua viime viikonloppuna. Mikä siinä aina onkin niin mukavaa seistä höyryävän lämpöisen grillin äärellä viinilasi kädessä ja kuunnella luonnon ääniä? 


 


Kissapoikakin nauttii, kun hänellä on palvelusväkeä ulkona aukomassa ovia. Hän nauttii myös yleisöstä suunnattomasti, kun hän kiipeilee puihin ja katselee olkansa yli, että seuraavathan ihailevat katseet häntä ;-)  


Ja viikonloppuhan oli mielestäni täydellinen kun siihen vielä lisättiin hevostelua. Kauden ensimmäinen ratsastustunti ulkona ja onnistuneet laukannostot ja taivutukset tällä yhdellä täysveriristeytyksellä, joka on yksi lempparihevoseni. 

Tytär asusteli kanssani tallilla. Kuvassa on yksi hänen monista hoitohevosistaan.  


Viikonloppuun kun lisäsi vielä viikolla kertyneiden univelkojen kuittailut, niin ei voi muuta sanoa, kuin olipa rentouttava viikonloppu. Ihania pääsiäispyhiä teille kaikille!  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti