Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 4. maaliskuuta 2017

Päivä Lumikuningattarena

Olen täällä aiemminkin kirjoitellut siitä, että valokuvaus on vanhimman tyttäreni ja minun yhteinen harrastus. Nuorimman tyttären kanssa meillä on yhdistävänä tekijänä talli ja hevoset. Poikani löytää useimmin mieheni kanssa yhteistä tekemistä, kuten kauko-ohjattavalla autolla ajelu ja sen jälkeen sen korjailu. 

Toissaviikon lauantaina oli kaunis ja keväisen aurinkoinen sää. Lähdimme vanhimman tyttäreni kanssa kamerat olalla talvipuutarhaan. 
Olin totaalisesti unohtanut miten upea paikka se onkaan! Tyttäreni ei ollut käynyt siellä koskaan aiemmin ja sovimmekin, että tulemme tänne pian uudelleen koko perheen voimin ja eväiden kanssa. Paikalla oli paljon ihmisiä sushilaatikoiden ja termospullojen sekä viinereiden kanssa. Se näytti mukavalta.


Paikalla oli myös orkideayhdistys kertomassa orkideoiden kasvatuksesta. Upeita ne olivatkin. Tässä kuvassa siis Lumikuningatar orkidea. 
 Mieluusti ottaisin tällaisen talvipuutarhan kotinikin takapihalle ;-) 

Käynnin jälkeen meillä oli jo hieman nälkä. Piipahdimme lounaalle Relove kahvilaan / kirpparille. Relove on kivalla tavalla toteutettu kirppis. Bataattipiiraat maistuivat oikein hyvälle ja pidän paikan tunnelmasta, joka on sopivan rento ja kodikas. 
Kun kotimatkalla poikkesimme vielä kukkakaupan kautta voi päivän todenneen olleen aika onnistunut. 


 

Kivaa sunnuntaita! 
   
 
 

5 kommenttia:

 1. Kukat <3 Mikä sen parempi tapa piristää päivää jokaista...

  Aurinkoista sunnuntaita!

  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
 2. Upea paikka! Valokuvaus on muuten tosi hauska harrastus yhdessä lapsen, tai oikeammin sanottuna, nuoren kanssa. Minullakin nuorimmainen on ollut kovasti kiinnostunut valokuvauksesta ja joulupukki onneksi päätti kannustaa harrastusta järkkärin muodossa :). Nyt riittää yhteistä juteltavaa. Pitäisi enemmän tehdä näitä tämän kaltaisia yhteisiä kuvausreissuja, joka teilläkin oli!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia!
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Onpa tosiaan upean näköinen tuo talvipuutarha. :) Valokuvaus on ihana harrastus, ja vielä ihanampi jaettuna jonkun toisen kanssa!

  VastaaPoista