Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 20. joulukuuta 2016

Arpaonnea

En ole ikinä ollut onnekas arpojen kanssa. En tiedä olenko ehkä milloinkaan voittanut arpajaisissa mitään. Uskon kuitenkin jonkun sortin kohtaloon. Siis sellaiseen, että tietyt asiat tulevat eteesi tietyllä hetkellä ja niillä on jokin tarkoitus tai opetus sinulle. 

Kerron esimerkin; oli normimaanantai fiilis ja olin kyseisenä päivänä törmännyt erääseen ihmiseen, joka oli omalla tavallaan latistanut päivääni. Kotiin tullessani postilaatikkostakin löytyi vain laskuja. Aivan kuin tämä ikuisesti jatkuva synkkä sää ja harmaus ei olisi jo tarpeeksi. Näin samaisena päivänä blogissani kommentin:
hei hyvää tuuriakin ollut - ainakin **jollain**. Kannattaa käydä kurkkaamassa mun blogista ;-D. Tarkistettuani asian, olin voittanut ihanaakin ihanamman Unelmieni vuosi allakan. 

Minähän siis olen niin perinteinen, että käytän vieläkin ja tulen ehkä ikuisesti käyttämään paperikalenteria. Niitä on ihana selailla! Allakka löysi tiensä siis oikeaan kotiin.Näin siis universumi päätti tuoda valoa päivääni ja koko viikkooni.

Mutta ei siinä vielä kaikki, meni vain muutama päivä ja toisessa blogissa kerrottiin minun voittaneen Balmuirin upean huivin. Sain valita itse mieleiseni huivin värin. Mietin asiaa tarkkaan, sillä toisaalta halusin pelata varman päälle ja valita beigen, mutta katsottuani vaatekaappiani totesin, että vaaleanharmaata huivia ei kaapistani löydy lainkaan. Sellaiselle olisi siis käyttöä. Valitsin tuon vaaleanharmaan huivin. Huivin saavuttua olen ollut aivan rakastunut siihen. Se on tainnut olla kaulassani sen jälkeen lähes joka päivä. 


 
Tällaisen poikkeuksellisen arpaonnen kohdatessa menin luonnollisesti myös Lottoamaan. 
Olen yhä töissä ;-) 

Ihanaa joulun odotusta ja stressivapaata jouluviikkoa! Niin ja tietysti arpaonnea kaikille!  


  

4 kommenttia:

 1. Oi onnea! Elämä on täynnä ihania yllätyksiä.
  Ja Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvää joulua ja uutta vuotta myös teille!

   Poista
 2. Hei!
  Ihanaa arpaonnea :-) Minulla sama laulu - en koskaan enkä mistään voita mitään. Oma isäni on taas aivan uskomaton onnenpekka, hän voittaa vähän väliä jostain jotakin... ei kulje onni kuitenkaan suvussa eteenpäin. Mutta ei se mitään.
  Rauhallista ja rentouttavaa joulua sinulle ja perheellesi!
  Toivottaa, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä joulupyhiä ja onnellista uutta vuotta myös sinulle!

   Poista