Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kauden ensimmäinen purjehdus ja vähän muutakin elämää

Kuvat puhukoon puolestaan juhannuksestamme. Leppoisia hetkiä kotona perheen kanssa, purjehdusta ja aikaa ystävien kanssa. Eipä siinä paljon muuta tarvita. Juhannuksena on tapana lähteä maalle. Meillä se on aika helppoa, kun asumme maalla täällä saaressa, vanhassa puutalossa, vähän niinkuin aina mökillä. Juhannusaattona rentouduimme siis kotona ja keräännyimme ruokapöydän ääreen anopin ja oman perheen kanssa. 
 

Illalla teimme jo juhannusperinteeksi muodostuneen valokuvaus kävelyn rantaamme perheemme tyttöjen kesken. Sain monia ihania kuvia tytöistämme, mutta en saanut lupaa julkaista kuvia täällä. 
 

Juhannuspäivän aamuna sää näytti jo huomattavasti aurinkoisemmalta, joten päätimme lähteä purjehtimaan. 

Juhanusviikonlopun sunnuntaina ystävämme kutsuivat meidät grillaamaan hampurilaisia heidän ihanaan kotiinsa. 
Isolla joukolla, sillä meidän kahden perheen omia lapsia on seitsemän ja lisäksi paikalla oli lasten kavereita ja poikaystävät. Luonnollisesti paikalla oli myös perheen ihana osallistuva koira. Nuoret polttivat rannassa nuotiota, saunoivat, uivat, hiihtivät vesisuksilla ja ammuskelivat ilmakiväärillä. Me vanhemmat tyydyimme mietiskelemään maailman menoa viinilasillistemme ääressä koiraa rapsutellen.


Tällainen juhannus tällä kertaa. 
Kyllä tämä kesä menee aina vauhdilla, juhannuksestakin jo viikko aikaa. Huh Huh. 
Kivaa viikkoa!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti