Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Terassielämää eli tapahtui maanantaista perjantaihin.

Toukokuun säät suosivat terassielämää. On taas mitä marraskuussa muistella. Täytyy tankata oikein kunnolla, valoa, lämpöä ja iloa. Suomessa kun ei kannata jäädä kesää odottelemaan, vaan nauttia aivan jokaisesta kauniista päivästä, sillä koskaan ei tiedä milloin ne kylmät ja sateiset päivät taas saapuvat. 


Maanantaina menimme erään rakkaan ystäväni kanssa pelaamaan golfia työn jälkeen. 
Olemme molemmat suorittaneet green cardin joskus 90-luvun alussa ja pelanneet tyyliin kerran vuodessa, jos edes sitäkään. Nyt päätimme jälleen elvyttää tätä taitoamme. 
Tai oikeastaan ajattelimme, että tämä olisi meille hyvä tekosyy tavata viikoittain ja saisimme samalla raitista ilmaa toimistotyön päätteeksi. Istahdin hetken myös klubin terassilla syömässä ennen pelihetkeämme. Pientä alkukankeutta oli havaittavissa mm. siinä, että unohdin pallot ja tiit kotiin. 
Oli ihana jutella ystäväni kanssa, mm. siitä miten olemme kiitollisia, että meillä on ystävä, joka on tuntenut sinut jo reilut 30 vuotta. 


Tiistaina tuli testattua uudet Henri Lloyd kesähousut töissä. Hyvinhän ne toimivat  tummansinisen jakun ja valkoisen t-paidan kanssa. Lisäksi ne  tuntuivat todella mukavilta jalassa. 

Keskiviikkona pyysin toisen ystäväni mukaani lähikuppilaamme eli ravintola Pavenille. 
Saaristokauppa on lähin kahvilamme, mutta Paven on lähinnä kotia oleva anniskeluravintola.  
Pentalan saaressa sijaitseva ravintola on keskiviikkoisin lähes täynnä, sillä pursiseuramme järjestää keskiviikkoisin purjehduskilpailut - kuten on järjestänyt pian satavuotta. 
 

Ilta oli kaikinpuolin täydellinen; sää, miljöö, ruoka ja etenkin seura olivat kaikki 10+. 
 
Kalapöydän ja skagenleivän jälkeen oli minun pakko ottaa jälkkäriksi Berliininmunkki, sillä kuulin, että nuoret (mukaan lukien omat lapsemme) olivat edellisenä keskiviikkona kirjoittaneet adressin ravintolalle vaatien Berliinin munkkeja, kun tällaisia perinteisiä munkkeja ei ollut löytynyt valikoimasta. 

Torstaina oli jälleen vuorossa tennisvalmennustuntini. Loistava valmentajamme Ari ja huippu pelikaverit pelastavat jokaisen torstai illan. Saimme aloittaa ulkopelikauden ja kyllä naurua riitti, kun yritimme jälleen löytää oikean liukumistekniikan. Sisäkentällä kun tätä taitoa ei ole kaivattu.  


Perjantaina nautimme mieheni kanssa lasilliset kuohuvaa kotiterassilla sireenien ja omenapuiden katveessa. Skoolasimme sille, että olimme saaneet valmiiksi terassin kaiteet. 
Huuhtelin suihkulla pahimmat keltaiset männyn siitepölyt pois, joten kuvassa oleva vesi ei ole sadevettä, vaikka se siltä näyttää. 

Kotiterassilla saa olla halutessaan täysin rauhassa ja kuunnella kuinka käki kukkuu ;-) 
Yleensä täällä saa seurakseen ainakin kissapojan.  

Töistä tultuani heitin kengät pois jalasta. Tällä terassilla voi kulkea avojaloin. 
 Jatketaan joku toinen päivä sitten näistä viikonlopun terasseista. 
Siihen saakka hyvää viikonloppua ja aurinkoisia terassikelejä!  


 
 


 

4 kommenttia:

 1. Totta, nyt on nautittava näistä ihanista ilmoista. Ei sitä tiedä millainen kesä säiden puolesta on edessä. Kivat housut. ;) (Löytyy täältäkin!) Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea alkukesä on ollut, toivotaan, että jatkuu tällaisena.
   Housut ovat aivan suosikkini, sillä ne tuntuvat aivan pyjamahousuilta jalassa. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Hei, ihanat muo Henri Lloydin housut! Onko housuissa kapenevat lahkeet ja mahtaakohan niitä saada vielä kaupoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut ovat todella kivat jalassa. Lahkeet ovat niin kapeat, että hyvä, että jalkaan saa puettua. Meinaavat nimittäin jäädä nilkkoihin jumiin ;-) Uskoisin, että löytyy vielä ainakin Henri Lloydin omasta kaupasta, josta voi myös tilata tuotteita.

   Poista