Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Sunnuntai Domppa -voisin ottaa tavaksi

Viikkokatsaus olkoon tällä kerralla sunnuntaista sunnuntaihin (ilman niitä välissä olevia päiviä). Viime viikon lauantaina olimme kutsuneet ihanat ystävämme kylään vai oliko se nyt niin, että he kutsuivat itsensä kylään. Oli miten oli. Kyläily meni osittain mönkään, sillä perheen naisväki joutui lähtemään yllättäin koiran kanssa eläinlääkäriin. Siellä jonotellessa meni koko ilta, joten nautimme perheen isän kanssa päivällistä. Näin ollen päätimme jatkaa koko porukalla seuraavana päivänä alkupalojen ja jälkiruokien merkeissä. 



Olipa ihana nauttia hyvät tuliaisjuomat sunnuntaina. Tämän voisi ottaa mielellään aivan tavaksi! Minä olin tullut vieraiden kanssa samalla ovenavauksella ratsastustunniltani, joten istuin seuroihin sitten ratsastushousut jalassa ja craftin urheilupaidassa. Tyyli taas kohdallaan, mutta ei haitannut, naurua ja iloa riitti aivan seuraavalle viikolle asti. 








Tänä sunnuntaina olemme saaneet nauttia ensilumesta. Eihän sitä nyt paljon tullut, mutta sen verran, että sitä ensilumeksi voi kutsua. Nautimme myös vastapuristetusta appelsiinimehusta, kunnon cappuccinosta, kotiin jaetusta Hesarista, kissapoikani seurasta ja kiireettömyydestä. Nyt lähden saunaan ja sitten pikainen piipahdus Hampurissa ja Tukholmaan yöksi. Hyvää sunnuntaita kaikille! 

  





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti