Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 3. syyskuuta 2015

Yksi varma tapa

Olin viime viikolla pettymykseni takia hieman mieli maassa. Päätin siis hemmotella itseäni. 
Yksi varma tapa, joka auttaa aina on herkullinen ja kiireetön aamiainen numero kaksi. 
Olin syönyt terveellisen jogurtti- müsliaamiaiseni ennen lasten kouluun viemistä. Päätin kattaa itselleni aamiaisen numero kaksi (lättyjä ja kotitekoista mansikkahilloa + cappuccino) aurikoiselle terassille. Tikka hakkasi läheisessä puun latvassa, sudenkorennot leikkivät hippaa. Kissa puski jalkojani. Olin oikeastaan aika onnellinen, että sain viettää keskellä viikkoa laatuaikaa itseni kanssa. 
Sitähän ei voi koskaan elämässä tietää milloin eteen tulee jotakin todella loistavaa! 


Nautinnollista päivää! 2 kommenttia:

  1. Lueskelin juttuja vähän taaksepäin tänään, kun en ole blogeihin kerennyt muutamaan viikkoon... Saa nähdä, törmätäänkö tallilla joku kerta :-) Mulla on siellä jo ihan ykkössuosikkiheppa, mutta kiinnostaisi kokeilla Ossia. Hassua, kun hänestä ei ilmeisesti monikaan pidä. Saa nähdä, uskallanko kysyä ( - meidän tunnilla kun saa itse vaikuttaa heppavalintaan.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä päivänä käyt tallilla? Ossilla on käsittääkseni hieman erilaisia päiviä. Uskon, että vaatii ratsastajalta vähän enemmän taitoja kuin minulta löytyi. Olen kuullut, että toisinaan se tykkää myös potkia. Kuka sun suosikkiheppa siellä on? Mä olen kokeillut vasta Opsia, Pullaa, Frodoa ja Ossia.

      Poista