Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tapahtui viikolla

Alkuviikon vietin työmatkalla Kööpenhaminassa. Keskiviikon vapaapäivä sujui leppoisissa merkeissä ja kesäisessä säässä. Olin tehnyt viikon sisällä reilut 50h töitä, joten päätin ottaa päivän rennosti. 


Keräsin yrttejä salaattiin omasta pihasta. 


Helteisen heinäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi kastoin jopa talviturkkini. Tätä kyllä ihmeteltiin kovasti kotona ja kyllä sitä vähän itsekin ihmettelin. Nopeastihan se toki kävi. 


Perjantaina veimme lapset Lintsille ja kiipeilypuistoon, mihin kukin halusi. Mieheni kanssa poikkesimme Hernesaaren rantaan lounaalle kahvila Birgittaan. Siellä on mielenkiintoinen ulkoseinä materiaali ja kaunis sisustus. Kaikki lapsemme jäivät yllättäin kavereilleen yökylään, joten vietimme rauhaisan perjantai illan mieheni kanssa kaksin. Nautimme toistemme seurasta ja siitä, että vihdoinkin illalla pystyi istumaan terassilla kevyissä kesävaatteissa. 


Viikonloppu meni taas työn merkeissä. Ja Kööpenhaminan lentokenttä tuntui jälleen kodilta. Lakagehusetin kahvit Joe&Juicen leivät maistuivat enemmän kuin tutuilta.   Sunnuntaina heitimme vanhimman tyttären Tammisaloon ja poikkesimme kotimatkalla Kalasataman Ihanassa kahvilassa jäätelöllä. Mielenkiintoinen tuttavuus, josta lisää toisen kerran.  


Hyvää alkanutta viikkoa! Toivottavasti saamme kesän takaisin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti