Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen minivaellus

Pääsiäisen minivaelluksen tein eräänä aamuna aamiaisen jälkeen mieheni kanssa Gardajärvellä. Vaelluskohteemme oli kylän yläpuolella näkyvä valkoinen Bastionen linnoitus, joka sijaitsee Monte Rocchetta vuoren juurella.  Ylöspäin vaeltaessa alkoi näkymät kylään vähitellen paranemaan. 

Bastionen linnoitus on rakennettu kylän ja sen asukkaiden suojelemiseksi 1600-luvun alussa. Vuonna 1703 ranskalaiset joukot yrittivät tuhota sen. 
Linnoituksen juurella oli pieni kahvila, josta en näköjään huomannut ottaa yhtään kuvaa. Ostimme sieltä juomat ja olin ilmeisesti niin haltioitunut maisemasta, että en huomannut kuvata selustaani lainkaan. Saatoimme nähdä lastemme purjehdusregatta alueelle.  


Reitin varrella oli idyllisiä pysähdyspaikkoja, joihin olisi voinut istahtaa. Picnic-korien kera täällä olisi viihtynyt pidempäänkin. 


Vuorissa on jotakin rauhoittavaa ja kiehtovaa. 


Rauhaisaa toista pääsiäispäivää! 
10 kommenttia:

 1. Hei,

  ihania kuvia! Riva ollut jo pitempään matkustuslistalla (muualla Gardalla ollaankin jo käyty), olisiko sinulla hyvää hotellisuositusta? Kuvien perusteella parveke järvelle on hotellihuoneesta, voisitko kertoa tarkemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella ainakin hotelliamme Hotel Sole, Riva del Gardassa. Osa huoneista on järven suuntaan ja on varmasti sen pienen lisähinnan väärtti. Sijainti on muutenkin aivan Rivan keskustassa vanhan kaupungin laidalla.

   Poista
 2. Oi miten ihania kuvia! Paikka jossa voisin itsekin ehdottomasti käydä. Italia, mi piace molto! Suorastaan rakastan Italiaa =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että tällaiselle frankofiilille tämä oli ensimmäinen Italian matkamme, kun minäkin voin yhtyä jo sanoihisi. Ihastukseni näkyy varmasti kuvista läpi.

   Poista
 3. Ihanat lomakuvat jatkuivat...nyt pitää alkaa suunnitelemaan lomaa Rivaan. Käydään ensin kuukauden loma Kreetalla kesä/heinäkuussa mutta sen jälkeen on pakko alkaa suunnittelu..
  Kiitos taas ihanasta postauksesta!!!! <3
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lomia pitää aina suunnitella. Osa toteutuu ja osa jää odottamaan parempaa hetkeä. Suunnittelu on kuitenkin ihana osa matkailua!

   Poista
 4. Mielettömän kaunista! Ei ihme että olet haltioitunut noista ihanista maisemista siellä paikan päällä, kun minäkin täällä huokailen ihastuksesta näitä kuvia katsoessani. Ihanaa loman jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista todellakin oli ja sää suosi. Huokailin paikan päällä ja haikailen täällä kotosalla.

   Poista
 5. Hei,
  oi mitä pakahduttavan ihania kuvia! Olen ollut myös tuossa Leon d`Oro -ravintolassa joskun ammoin opintomatkalla ja muistan ravintolan emännän! Italialainen ruoka...aah, se lienee kyllä maailman parasta. Ja tuo kuva, missä ovi aukeaa ja ihana, turkoosi meri sen takana...kuin elämäni nyt! Ankeasta ihanaan valoon - kiitos tästä postauksesta!
  t. ei ennen kommentoinut Meeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, kuva saada uusia kommentoijia! Hauska juttu, että muistat vielä ravintolan emännän. Italialainen ruoka on kyllä yksinkertaisuudessaan maistuvaa. Hieno symboliikka tuosta kuvasta. Näen itsekin kuvan nyt aivan uusin silmin. Hienoa kuulla, että elämäsi on menossa valon suuntaan.

   Poista