Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 19. elokuuta 2014

Arki ja yhä hengissä eli tapahtui viikolla.

En kuulu ihmisiin, jotka pitävät arjesta ja rutiineista. Ne ovat mielestäni tylsiä, vailla mielikuvitusta ja luovuutta. Arki tarkoittaa menetettyä vapautta. Arki tarkoittaa aikatauluja, ohjelmoitua olemista ja tunnetta, että tunnit eivät riitä. Arki tarkoittaa aikaisia aamuja ja menetettyjä ihania myöhäisiä iltoja. Ensimmäinen viikko arkea on kuitenkin kunniakkaasti takana ja olen yhä hengissä. Tässä muutamia selviytymiskeinoja ensimmäiseltä viikolta. 

Maanantaiaamun kahvihetki kahden ihanan teinitytön kanssa kahvilassa ennen koulun alkua. Syksyn ensimmäinen pianotunti kotonamme nuorimmaiselle. Olenkin kaivannut pianomusiikkia! Maanantai illan hauska visiitti uusille naapureillemme. Saimme maistella mm. fafan "ihmeleipää". 

Tiistaina mutakakkua ja mansikoita koulun jälkeen. Kunnon kahvit lastemme koulukuljetus yhteistyöperheen rouvan kanssa. Illalla etsittiin urheilukaupasta uimalakkia ja nenäklipsiä ja sen jälkeen uimahallilla odottelua -lasten uusia harrastuksia. Mitäpä sitä ei äiti tekisi?  


Keskiviikko aamun rauhallinen aamukahvihetki (arvostan suuresti) kissapojan kanssa vanhan talon portailla ennen töihin lähtöä. Torstai aamun kävelylenkki Skellefteån keskustassa työkavereiden kanssa. 


Innostus on herännyt taas urheiluun. Hotellien kuntosalit on hyvä hyödyntää. Perjantai aamun juoksulenkki Arlandan lentokentän lähestymislinjan alla ja järven ympäri. Kuva hieman vinossa, kun se on otettu puhelimella juostessa. Perjantaina jäi hyvä mieli myös eräästä lentopelkoisesta matkustajasta, joka halasi minua koneesta lähtiessään. Tämän työn parhaita puolia on se, että toisinaan asiakkaiden palaute on hyvin välitöntä ja suoraa. 


Lauantai aamun lounaanhaku reissu Tukholmassa. Suosikkilounaspaikat: Itamae sushi, Joe&Juice ja Naked Juice bar. Tällä kertaa siis tämä viimeinen. Hyvät salaatit ja smoothiet. 


Lauantai iltana kotiin palattuani ilahduin, kun mieheni oli siivonnut sisällä ja jopa pihasta suuren jätekasan ja lapset juoksivat ovelle halaamaan. Ilokseni mieheni oli myös asentanut uuden ruokapöydän lampun. 


Viikolla on kaksi vanhinta lasta käyneet kolmena iltana purjehdustreeneissä. Sunnuntaina alkoi taas nuorimman tyttären ratsastustunnit. Pidän kovasti ratsastustallien tunnelmasta ja seuraan tunteja mielelläni. 


  Innostuimme illalla kunnostamaan saunan ja lämmitimme sen ensimmäisen kerran. Makoisat löylyt ja lapsilla oli hauskaa juostessaan ulkosuihkun, trampoliinin ja saunan väliä. 

Maanantai aamuna etsin kuumeisesti kissapoikaa. Sieltähän se löytyi saunasta nukkumasta. Sekin oli mennyt saunaan ensimmäistä kertaa. 

Oikeastaan arki on ihan hyvää. 
Hyvää alkanutta uutta viikkoa! 


9 kommenttia:

 1. Niin se on että arki tempaa mukaansa =). Vieläkö teillä tanssitaan balettia? Meillä on juniori ryhmässä B2/a ja tunnit alkoivat maanantaina. Vihdoin päästään sovittelemaan kärkitossuja, niitä on odotettu. Ihanaa arkea teidän perheelle, nautitaan pienistä hetkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä baletti vaihtui nyt näihin uintiharrastuksiin. Kärkitossut olivat kyllä kova juttu, muistan vieläkin sen ensimmäisen päivän niiden kanssa. Silloin oli niin iso tyttö. Hyvää arkea myös teidän perheelle!

   Poista
 2. Kauniita kuvia taas; kiitos niistä!

  Haluaisitko kertoa, mistä nuo ihanat rottinkituolit pöydän ympärillä ovat peräisin? Olen jo pidempään etsinyt keittiön pöydän ympärille rottinkituoleja (riittävän kevyen näköisiä) mutta ei ole tullut vielä vastaan. Nuo näyttävät kauniilta!

  liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokapöydän tuolit ovat Lloyd Loom merkkiset ja meillä ne ovat olleet kymmenisen vuotta. Ostin ne aikoinaan Vepsäläiseltä, mutta olen nähnyt niitä myynnissä myös Stockmannilla. Ne ovat todella kestävät ja helpot pitää puhtaana. Siinä mielessä voin hyvin suositella niitä! Linkki meidän tuoleihin on tässä: http://www.lloydloomonline.com/product.php?id=11

   Poista
  2. Suuret kiitokset:)

   Poista
 3. Ihania juttuja :-) Sä kirjoitit niin hyvin tuosta arkiasiasta. Mä ajattelen täysin samalla tavalla. En ole vaan jotenkin osannut sanoa sitä sanoiksi. En ole kasista neljään ihminen mitenkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole tämäkään rouva kasista neljään tyyppiä. Yritin pukea "arkiahdistuksen" sanoiksi ;-)

   Poista
 4. Hassua, minun pitäisi hommata tuollainen nenäklipsi uintiin ja juuri mietin, että mistä ihmeestä niitä saa? Ja ihanaa elokuun arkea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Suomenojan Intersportissa niitä oli ihan kahta eri mallia. Ihanaa elokuun arkea myös sinne!

   Poista