Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 6. maaliskuuta 2014

Terveisiä Själlannin saarelta Kööpenhaminasta

Fillareita ei voi olla näkemättä, niitä on kaikkialla ja kaikilla. Näin eilen miehen, joka maalasi pyöräänsä mintunvihreäksi spraymaalilla keskellä kaupunkia. Mitähän Helsingissä sanottaisiin kun menisi maalaamaan pyöräänsä Mannerheimintien varteen spraymaalilla? Kööpenhamina on boheemi, shabby, kodikas ja värikäs. 
Ravintoloita, kuppiloita ja kahviloita on joka kulmalla. Must have -tuote tällä hetkellä. New Balance lenkkarit kevääksi. Kesäkausi alkaa virallisesti siitä, kun Tivoli aukeaa jälleen 10.4. 


Tanskalaiset ovat varsinaisia ulkoilmaihmisiä, auringon laskiessa ja lämpötilan ollessa +5 astetta ja sään ollessa kostea ja kolea lähtevät tanskalaiset melomaan otsalamppujen valossa. Tämä siis kaiken fillaroinnin jälkeen. 


Hyvää torstai iltaa täältä Kööpenhaminasta! 


4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä, Köpis on lähialueen suosikkini n:ro 1! Siellä on hinostuneen rento tunnelma ja paljon nähtävää. Kaikkea ihanaa shoppailtavaakin olisi, mutta ei niin kovin edulliseen hintaan... Tivoli on ehkä maailman ihanin ja siellä taitaa olla myös Suomesta katsottuna lähin Wagamama-ketjun ravintola, eli herkullista itämaista ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köpis on myös minun skandisuosikkini (ja lähikohteista muutenkin suosikki). Olet oikeassa, shoppailtavaa riittää, mutta säästöä ei siellä shoppailusta synny.

   Poista
 2. Olipa ihana nojatulimatka jälleen. Sinulla on kyllä todella silmää ihanille kuvakulmille. Olipa nautinnollista. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää viikonloppua myös sinulle!

   Poista