Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Hyvä ruoka, parempi...

Eräs perheemme arkirutiineista liittyy ruokailuun. Valmistamme päivittäin päivällisen, jonka nautimme yhdessä pöydän ääressä. Joskus harrastusten tai muiden menojen vuoksi syömme illallista päivällisen sijaan. Meille on tärkeää vaihtaa kuulumisia ruokapöydässä koko perheen kesken. Annamme aikaa toisillemme, jaamme ruoan lisäksi rakkautta. Olen oletettavasti edellisessä elämässäni ollut ranskalainen, sillä aloitan yleensä jo aamupäivällä miettimään mitä ruokaa valmistamme illalla. Ihailen ranskalaisten tapaa nauttia ruokailusta, joka päivä. Oli sitten kyseessä sen vastaleivotun rapeapintaisen croissantin hakeminen aamulla lähileipomosta maitokahvin seuraksi tai herkullisten juustojen nauttiminen retkellä viinin kera. Mielestäni hyvä ateria voi pelastaa vaikka kuinka kurjan päivän tai se voi juhlistaa hyvän arkisen päivän. Meidän on elääksemme nukuttava ja syötävä. Miksi emme nauttisi näistä arkisista asioista? 


P.S. Olen tykästynyt avocadopastaan ja tehnyt siitä useita erilaisia versioita. Olen lisännyt siihen katkarapuja tai kylmäsavustettua lohta. Tänään lisäsin siihen kanaa. Sekin toimi näin arkena. Bon appetit!


 

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä monesta asiasta, mutta harmittavan usein työlounaat ja koti-illalliset jäävät väliin tai ne syödään liian kiireellä. Tänäänkin juoksi lähes kirjaimellisesti kieli vyön alla palaverista lounaalle, jonka jälkeen odotti toinen palaveri. Muuten kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista
  2. Olen lukenut myös sinun blogia, kivaa luettavaa sekin! Toivottavasti ehdit välillä istahtaa alas ja nauttia ruokasi rauhassa, ilman hoppua ;-)

    VastaaPoista