Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sunday brunch

Tänään herätessäni oli pitkästä aikaa kaunis ja aurinkoinen sunnuntai. Juuri sellainen sää, kun kunnon sunnuntaina kuuluu olla! Olin kutsunut vanhempani meille brunssille. Mikä voisi olla parempi tapa viettää sunnuntaita, kuin kerääntyä yhdessä pöydän ääreen rakkaidensa kanssa reippaan juoksulenkin jälkeen!

Lasten kanssa valmistimme aamulla rakkaudella appelsiinimehua. Tarjolla oli myös smoothie (kattaukseen sopivan värin saimme banaanilla ja puolukalla), Bellini drinkistä kehitelty kuohuviini-appelsiinimehu drinkki, itsetehtyä oliivileipää, croissanteja, omenahilloa, tomaatti-avocadosalaattia, tuoreita hedelmiä, keitettyjä kananmunia ja uppomunia (äitini suurta herkkua) ja tietysti pekonia ja kahvia. Saadaksemme suumme makeaksi oli tarjolla vielä Brownies kakkua (isäni suosikkeja ovat nämä jälkiruuat). 











Kitsch tuotteet eivät ole makuuni. Tämä kipsistä valmistettu Queen Elisabeth on kuitenkin minulle hyvin rakas, sillä sain sen pojaltani Lontoosta tuliaiseksi. Käsilaukussa on aurinkokenno, josta tämä rouva kerää voimaa, jotta hän jaksaa vilkuttaa. Tottahan tuo on, aurinko tuo meille kaikille voimaa! Jotenkin tämä iloisesti kättään heiluttava, helmet kaulassa keikkuva rouva sopi mielestäni sunnuntain brunssipöytään. Ainakin se saa minut aina hymyilemään!






What came first the chicken or the egg?










 Kiitos käynnistä isä ja äiti!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti