Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kerätään voimia ja nautitaan

Tänään lähdimme tarmokkaasti heti aamusta Solvalla Swinghilliin laskettelemaan. Yksi lapsi on yhä Espanjassa purjehdusharrastuksen parissa, joten kokoonpano oli mieheni ja minä sekä kaksi lastamme. Olimme paikalla heti hissien avauduttua, mikä oli tosi hyvä, sillä jonoja ei siihen aikaan vielä ollut. Lastemme ollessa pienempiä hankimme mieheni kanssa  telemark varusteet, sillä niiden kanssa oli helpompi auttaa lapsia rinteessä. Lisäksi ne antoivat toivottua lisähaastetta Suomessa hiihdettäessä. Telemark harrastus jäi. Hiihdän nykyisin telemarkia aina Suomessa ja perinteistä alppihiihtoa vain alpeilla. Solvallassa oli hiljaista ja kaunista. Ihanaa raitista ulkoilmaa. Hyvä tapa ladata akkuja seuraavaa viikkoa varten! 

  
Lasketteluseuran nimi FK37 kertoo aika paljon seuran historiasta. Pidän kovasti Swinghillin kahvilasta, joka huokuu tuota historiaa. Vanhoja hirsiseiniä, takkatuli lämmittää, kynttilät palavat, pöydissä on tuoreita kukkia, seinillä vanhoja lumikenkiä, penkeillä taljoja ja tarjolla vastaleivottuja korvapuusteja. Tänne on ihana poiketa laskettuaan poskensa punaiseksi.  


Yritän löytää päiviini hetkiä, jolloin voin kerätä voimia, koota ajatuksia, hengittää rauhallisesti ja syvään, rentoutua. Eilinen päivä oli aikataulutettu lasten harrastusten, ruokakaupan ja ruuanlaiton parissa. Illalla nautin lasillisen hyvää punaviiniä ja asettelin uudet valkoiset nahkeat tulppaanit sohva- ja ruokapöydälle. Katselin hyvän elokuvan: "The next three days". Hyvän mielen ilta.


Kuluneella viikolla olin työmatkalla pariinkiin otteeseen Tukholmassa. Yritän keskittyä työmatkoilla siihen, että en ala kärsiä hotellikuolemasta. Kävin molemmilla kerroilla hotellin kuntosalilla, fillaroin pitkän lenkin kuntopyörällä, nostelin painoja ja venyttelin. Sen jälkeen kävin työtovereideni kanssa syömässä sushia. Olen onnellinen, että minulla on kivoja työkavereita. Menin aikaisin nukkumaan. Olin tyytyväinen, että olin saanut hoitaa kuntoani työmatkalla ja kerättyä voimia seuraavaan työpäivään. 


Mikään ei ole parempi tapa ladata akkuja, kuin kävely / lenkkeily ulkona. Antaa ajatusten lentää ja askeleen kulkea. Huonoa ilmaa ei ole, on vain selityksiä tai huonoja varusteita. "Do it today, not tomorrow!". Tällä viikolla sää  suosi kävelylenkkiäni. 

Hyvää alkavaa uutta viikkoa! Toivotaan, että viikko tuo tullessaan paljon kaikkea hyvää! 

  
   
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti