tag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post826724157151222258..comments2023-08-08T17:31:36.029+03:00Comments on Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa?: Jouluviikko ja Uusi VuosiNJhttp://www.blogger.com/profile/03264774968858286431noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-18615588976961887572016-01-06T18:40:41.988+02:002016-01-06T18:40:41.988+02:00Ai se oli vuohenjuustoa :) Kiitoksia uudesta vinki...Ai se oli vuohenjuustoa :) Kiitoksia uudesta vinkistä!<br /><br />Mun brucetat valmistuvat näin...<br />Paahdan ensin maalaisleivän viipaleet pinnastaan rapeaksi uunissa, raastan valkosipulin kynttä suoraan niiden paahtuneeseen pintaan. Sen jälkeen sivelen leipien pintaan oliiviöljyä ja kasaan päälliset: brieä, pikkukuutioksi hakattua tuoretta tomaattia, basilikaa, suolaa ja pippuria sekä liraus balsamicoa.Merenneitohttps://www.blogger.com/profile/17223117867318566717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-2458235232362125902016-01-05T21:07:43.938+02:002016-01-05T21:07:43.938+02:00Kiitos vinkistä, näitä pitääkin tehdä joskus illan...Kiitos vinkistä, näitä pitääkin tehdä joskus illanistujaisiin. Monasti tällaiset pienet naposteltavat ovat kaikkein parhaita ja häviävät lautasilta ensimmäisiksi =)Lumiellanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-24666360701776273692016-01-05T18:05:10.235+02:002016-01-05T18:05:10.235+02:00Juu tuo tallin ohjelma aattona oli aika ihana -nii...Juu tuo tallin ohjelma aattona oli aika ihana -niin pienten kuin isompienkin tyttöjen mielestä ;-) Tuossa yllä näet leipieni ohjeen. Mitä sinun brie-bruchetta leipiisi tulee? Voisin kokeilla myös niitä. Nykyään noista hauskoista juhlista toipuminen vie todellakin harmittavan kauan. <br />Hyvää loppiaisviikkoa ja alkanutta vuotta myös teille! NJhttps://www.blogger.com/profile/03264774968858286431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-78555743723301608622016-01-05T18:01:29.074+02:002016-01-05T18:01:29.074+02:00Nuo pienet suolaiset syntyvät patongin päälle lait...Nuo pienet suolaiset syntyvät patongin päälle laitettavasta punaisesta pestosta, tomaattisiivusta ja vuohenjuusto siivusta. Nämä hetkeksi uuniin ja paiston jälkeen päälle voi laittaa hieman balmamicoa ja rucolaa. Minulla taisi olla rucola loppu ja laitoin pinaattia. Yleensä tekevät hyvin kauppansa ;-) Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle! NJhttps://www.blogger.com/profile/03264774968858286431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-28299923012171309092016-01-05T17:58:46.187+02:002016-01-05T17:58:46.187+02:00Kiitos sinulle täällä käynnistä ja hyvää uutta vuo...Kiitos sinulle täällä käynnistä ja hyvää uutta vuotta! NJhttps://www.blogger.com/profile/03264774968858286431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-11451722431445879332016-01-05T17:57:20.882+02:002016-01-05T17:57:20.882+02:00Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta myös teidän talou...Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta myös teidän talouteen! NJhttps://www.blogger.com/profile/03264774968858286431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-81544637726187086222016-01-05T17:56:04.127+02:002016-01-05T17:56:04.127+02:00Kiitos ja kaikkea hyvää tälle vuodelle myös teidän...Kiitos ja kaikkea hyvää tälle vuodelle myös teidän koko perheelle! NJhttps://www.blogger.com/profile/03264774968858286431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-15730240263480883972016-01-04T20:17:16.751+02:002016-01-04T20:17:16.751+02:00Oi mitä suloisia ajuhlatunnelmia! Ihanaa että tall...Oi mitä suloisia ajuhlatunnelmia! Ihanaa että talliallakin oli vähän jouluohjelmaa, se kun on varmasti monen nuoren tytön maailman napa - muistelisin... Hymyilytti nuo pienet syötävät, joita teit alkupaloiksi samppanjan kera. Minulla oli uuden vuoden aattona sama homma saaristossa ystäväporukalla juhliessamme ja tein ihan saman näköisiä brie-bruchetta -leipiä, jotka katosivat vadilta sekunnissa :D Se on yksi kestosuosikkimme ja hankaan paahdetun leivän pintaan sitä valkosipulia oikein antaumuksella, niin että suussa vähän pistelee... Niillä ja muilla herkuilla kukuttiinkin sitten aamuseitsemään, kun oli niin paljon juteltavaa ja naurettavaa - ja sitten kestikin kolme päivää toipua kemuista.<br /><br />Ihanaa alkanutta vuotta ja loppiaisviikkoa! Merenneitohttps://www.blogger.com/profile/17223117867318566717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-38993032332656064892016-01-04T13:49:46.207+02:002016-01-04T13:49:46.207+02:00Kivoja kuvia, lämpimän tunnelman oikein aistii! Mi...Kivoja kuvia, lämpimän tunnelman oikein aistii! Mitä noissa herkullisen näköisissä leivissä on?<br />Oikein Hyvää Uutta Vuotta teille!Lumiellanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-50611556926782744992016-01-03T11:23:08.642+02:002016-01-03T11:23:08.642+02:00Ihanaa uutta vuotta ja kiitos kivasta blogista.
HT...Ihanaa uutta vuotta ja kiitos kivasta blogista.<br />HTAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-79717538340724693902016-01-02T13:53:24.361+02:002016-01-02T13:53:24.361+02:00Teillä on ollut kyllä ihanat juhlapäivät! Mukava t...Teillä on ollut kyllä ihanat juhlapäivät! Mukava tunnelma välittyy hienosti. Hyvää Uutta Vuotta!Annika saaressahttp://www.saaressa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166989384597044943.post-73089704354835058482016-01-02T11:16:56.136+02:002016-01-02T11:16:56.136+02:00Ihania kuvia ja fiiliksiä. Teillä on ollut todella...Ihania kuvia ja fiiliksiä. Teillä on ollut todella ihania hetkiä. Näin se käynnistyi uusi vuosi. Tuokoon se tullessaan sinulle ja läheisillesi kaikkea hyvää, iloa ja eloa, terveyttä ja seikkailuja <3!Katinkahttps://www.blogger.com/profile/17421435053573975840noreply@blogger.com